02 / 05 / 2024

Akif Özkaldı kim

Akif Özkaldı kim

İnşaat Mühendisi Akif Özkaldı, AKP'den Adana Milletvekili Adayı oldu. Peki, Akif Özkaldı kimdir? Akif Özkaldı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Akif Özkaldı...

TDMMB Genel Başkanı Akif Özkaldı oldu!

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Akif Özkaldı Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı seçildi. Özkaldı yaptığı konuşmada Türkiye'nin dünyada mimar ve mühendislikte öncü bir ülke olduğunu söyledi.

Akif Özkaldı: Kuzey Kıbrıs'a su götürecek proje 2014 yazında tamamlanacak!

KKTC Su Temin Projesi'nin yakın zamanda biteceğinin müjdesini veren Özkaldı; '5 aşamadan oluşan bu dev projeyi bütün kademeleri ile beraber 7 Mart 2014 tarihinde Alaköprü Barajı ve Geçitköy Barajı'nı tamamlayacağız...

Değirmendere Vadisi çekim merkezi olacak!

Değirmendere Vadisi rekreasyon projesi alanında incelemelerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı, yaptığı değerlendirmede proje için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile DSİ arasında protokol imzalanacağını söyledi

Bolvadin'e bölgenin en büyük barajlarından biri yapılıyor!

Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Veysel Eroğlu ve Akif Özkaldı'nın katkılarıyla bölgenin en büyük barajlarından birisinin yapıldığını söyleyerek,"Barajdan ilçemize su taşıyacak isale hattının inşaat ihalesi tamamlandı" dedi.

Akif Özkaldı kimdir?

İnşaat Mühendisi Akif Özkaldı, AKP'den Adana Milletvekili Adayı oldu. Peki, Akif Özkaldı kimdir? Akif Özkaldı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Akif Özkaldı...

TDMMB Afyon Şehrengizi toplantısı yarın AKÜ’de yapılacak!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin 100 yıl sonra kıta aşan projelerle “Afyon Şehrengizi” adında bir toplantı yapacak. Akif Özkaldı, “Toplantımız, ‘100 Yıl Sonra Kıta Aşan Projelerle Afyon Şehrengizi’ adı ile yapılacağını belirtti.

Afyon Şehrengizi Toplantısı 7 Nisan'da!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Akif Özkaldı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, 7 Nisan'da ilimizde düzenleyecekleri Afyon Şehrengizi Toplantısı'na davet etti.

TDMMB Genel Başkanı Akif Özkaldı oldu!

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Akif Özkaldı Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı seçildi. Özkaldı yaptığı konuşmada Türkiye'nin dünyada mimar ve mühendislikte öncü bir ülke olduğunu söyledi.

Atık suların kullanılması ilk kez Afyonkarahisar'da başlayacak!

DEVLET Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı, Türkiye 'de ilk kez uygulanacak olan "Atık Suların Dezenfekte Edilerek Tarımsal Sulamada Kullanılması Projesi'yle ilgili açıklama yaptı.

Atık sular tarımsal sulamada kullanılacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı, Türkiye'de ilk uygulanacak "Atık Suların Dezenfekte Edilerek Tarımsal Sulamada Kullanılması Projesi" kapsamında, ilk etapta Afyonkarahisar'da 4 bin dekarlık bir tarım arazisinin sulanacağını bildirdi.

İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 85'i geçti!

Devlet Su İşleri ( DSİ ) Genel Müdürü Akif Özkaldı, İstanbul barajlarında doluluk oranın yüzde 85'i geçtiğini belirterek, "Türkiye'de kuraklık yaşayacağımızı düşünmüyorum" dedi.

www.suelcileri.org yayında!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Dr. Lütfi Akca, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş'in yönlendirme kurulunda bulunduğu Su Elçileri projesinin internet sitesi www.suelcileri.org yayın hayatına başladı.

Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde konut sözleşmeleri imzalanıyor!

Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahibi vatandaşlarla konut sözleşmesi imzalıyor. Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri sözleşme imzalanmaya başladı.

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Akif Özkaldı kim Haberi

Akif Özkaldı kim

Akif Özkaldı kimdir?

Akif Özkaldı, 31 Aralık 1963 doğumlu. Akif Özkaldı, İstanbul Teknik üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu.


1989 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın açmış olduğu yurtdışı master programını kazanarak ABD de Utah State Üniversitesi Sulama Mühendisliği Bölümünde Yüksek Lisansını 1991 yılında tamamlayarak DSİ Genel Müdürlüğündeki görevine dönmüştür.


Tecrübesi

11.08.1986 – 16.12.1986  DSİ Erzurum 8.Bölge Müdürlüğü – Mühendis

16.12.1986 – 01.04.1992  DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı- Mühendis

01.04.1992 – 31.03.1993  Askerlik- Yd. Sb. olarak

02.04.1993 – 13.03.1998  DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı- Mühendis

13.03.1998 – 07.03.2002  DSİ Ankara 5. Bölge Müdürlüğü  –Proje İnşaat Şube Müdürü

15.03.2002 – 14.03.2003  DSİ İçmesuyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı –  İçmesuyu Proje Şube Müdürü

14.03.2003 – 25.06.2004  DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı – Daire Başkan Yardımcısı

25.06.2004 – 12.11.2007  DSİ Proje ve İnşaat Dairesi...