04 / 05 / 2024

Akıllı Belediyecilik sistemi

Akıllı Belediyecilik sistemi

Sağlık Bakanlığının teknolojiyi en iyi kullanan bakanlıklar olduğunu vurgulayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Yeni getirdiğimiz yapıda e-nabız, akıllı telefonunda. Hangi tarihte nerede MR çektirmiş, tüm bilgiler kendisinde bulunuyor” dedi.

Tefal RG8577 X-Plorer Serie 75 S Max Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge kaç TL? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge, iki aşamalı temizleme sistemi ve dört kademeli su kapasitesiyle evinizde ihtiyaç duyduğunuz her noktaya giderek kusursuz bir temizlik performansı sunar.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Akıllı ev sayısı 800 milyon dolar yatırımla 2.7 milyona çıkacak!

Türkiye’de tam olarak yaşayanların hayatına girmeyen akıllı ev sistemi herkes tarafından biliniyor. Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Gürsoy, "2022’de akıllı ev sayısı 800 milyon dolar yatırımla 2.7 milyona çıkacak” dedi.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Ataşehir Belediyesi projelerini Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıttı!

Ataşehir Belediyesi yeni teknolojik çalışmalarını Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıtıyor. Başta belediyeler olmak üzere ilgili kamu kurumlarını ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren zirve aynı zamanda bir fuara da ev sahipliği yapıyor.

Akıllı binalarda elektrik faturası derdi yok!

Marmara Belediyeler Birliği'nin(MBB) organize ettiği, Yeni Şafak ve Tv Net markalarıyla Albayrak Medya'nın ana medya sponsorluğunu üstlendiği Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde bugün son gün. Zirvede öne çıkan başlıklardan biri de binaların akıllı dönüşümü...

Akılsız konutlarla akıllı belediyecilik olur mu?

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR Emlak Kulisine özel köşe yazısında Marmara Belediyeler Birliği tarafında İstanbul-Hilton'da düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zirvesi katılım izlenimlerini değerlendirdi...

Engin Aksoy: Şehirler uçtan uca akıllı olacak!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "akıllı şehirler" üzerine bir çalışma yaptıklarını belirterek, bu sayede vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden en güzel şekilde yararlanacaklarını söyledi.

Akıllı santral sistemi emlak satışlarını artıracak!

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, uygulamaya geçirilen akıllı santral sisteminin emlak satışlarını artıracağını söyledi.

Taşdelen İnşaat İzmir Menderes'teki akıllı daireleriyle dikkat çekiyor!

İzmir Menderes'te Barbaros Mahallesi'nde yapılan 9 blok 57 daireli sitede satışlar devam ediyor. Akıllı ev sistemi ile dizayn edilen, otel konforundaki dairelerin 2 ve 3 katlı olması alıcıların gözdesi oldu.

Proline'den Akıllı Güvenlik Yönetim Sistemi!

Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve mevcut sistemlerle entegre olabilme kabiliyetine sahip yerli yazılım ile şehirler, “Güvenli ve Akıllı Şehirler” kriterlerine uygun güvenlik seviyesine yükselirken tek bir noktadan merkezi yönetim de sağlanıyor.

Amasya Hükümet Konağı akıllı bina sistemiyle donatıldı!

Amasya Hükümet Konağı’nın makam odası ve toplantı salonu akıllı bina sistemi ile donatıldı. Vali Çomaktekin, “Bu sistemlerin projeye dahil edilmesiyle birlikte binamızın tamamlanması planlanandan bir miktar daha fazla zaman aldı. " dedi.

Balıkesir'e robotik-akıllı otopark inşa edilecek!

Balıkesir ve Türkiye’de birçok büyük projeyle ilklerin altına imzasını atan Başkan Uğur, ulaşımı rahatlatacak ve kent içindeki otopark kapasitesini arttıracak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark sistemi için ilk adımı attı.

Akıllı Belediyecilik sistemi Haberi

Akıllı Belediyecilik sistemi

Dünyanın teknoloji devleri ile yerel yöneticileri buluşturan 2. Akıllı Belediyecilik Zirvesi Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKKM) başladı. Marmara Belediyeler Birliği (MBB) ile Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş adamları Derneği işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen zirvede, belediyelerin teknolojik gelişmelere ve çağın gereklerine uygun enformatik donanıma sahip olmaları ve hizmet kalitesinin arttırılması hedefleniyor.


2’inci Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nin açılışında konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlığın en önemli ayağının yerel yönetimler olduğunu vurguladı. Müezzinoğlu, “Birey sağlığı aile sağlığı, toplum sağlığı diyoruz fakat sokaklar sağlıklıysa, sağlıklı ulaşım, sağlıklı iletişim varsa sağlıklıyızdır. Sağlıklı olma hali; insanların ruhen, fiziken ve sosyal yönden sağlıklı olmalarıdır. Bu yönden yerel yönetimlere ihtiyacımız var” şeklinde savundu. Yerel yönetimlerin şehrin ulaşım ve altyapılarını gerçekleştirmenin ötesinde şehrindeki insanları adım adım...