30 / 04 / 2024

Akıllı evler ile duvarlarınızı kaldırın

Akıllı evler ile duvarlarınızı kaldırın

Geleceğin evlerinde yaşam alanlarının verimli kullanımı için duvarlar ortadan kalkıyor. Basitlik ve kullanışlılık ön plana çıkararak, tüm ailenin interaktif bir şekilde bir arada olması amaçlanıyor.

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

Teknosa'dan sepete indirimli ürün ekleyen kampanya! Galaxy S22 Akıllı telefon alana Watch4 akıllı saat sepette 999 TL !

Teknosa yine bir kampanya ile karşınızda. Galaxy S22 ve Galaxy Fold4 Akıllı Telefonlar ile birlikte 3.299 TL değerindeki Samsung Galaxy Watch4 Akıllı Saat sepette 999 TL olacaktır.

Z kuşağının gayrimenkul tercihi: Akıllı evler!

ADNKS sonuçlarına göre, Z kuşağının gayrimenkul tercihi geleneksel olmayan öncelikler oldu. İnternet ve cep telefonuyla büyüyen gençlerin ilk tercihi akıllı evler oldu.

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

Akıllı evler yükselişte!

Teknoloji ile birlikte evler daha akıllı hale geldi. Dışarıdayken evinizi ısıtıp soğutabiliyorsunuz, zil çaldığında kapıda kim var diye görebiliyor hatta konuşabiliyorsunuz, elektriği ve prizleri kontrol ederek prizde unutulan ütü korkusuna son verebiliyorsunuz..

Akıllı evler siber saldırganların yeni hedefi!

Akıllı evler şimdilerde siber saldırganların tehditi altında. Akıllı evlerin yaygınlaşmasıyla yeni IoT siber tehditleri de gelişiyor, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde siber suçlular milyarca dolarlık yeni bir endüstri haline gelecek.

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Cahit Turhan: Ordu'daki evler akıllandı!

AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ''Akıllı şehirler geliyor. Kentsel dönüşüm geliyor. Akıllı evler geliyor. Bizim insanımız dünyada her şeyin en iyisine layık'' dedi.

Çorum’da yapay zekalı 'akıllı evler' yapılacak!

Hitit Üniversitesi ve Turkuaz Yapı tarafından hayata geçirilen “Akıllı ve Ergonomik Ev Otomasyon Sistemleri” projesiyle ilgili çalışmalar başlıyor.

Kentsel dönüşüm süreci akıllı şehir projesiyle güçlenecek!

Akıllı Şehir Projesi MAtchUP'ın Valensiya ve Dresden ile birlikte 3 uygulayıcı şehrinden biri olan Antalya'da düzenlendi.

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor. 

Mansur Yavaş: Çılgın değil, akıllı projeler yapacağım!

AK Parti adayı Mehmet Özhaseki ile polemiğe girmek istemediğini söyleyen Mansur Yavaş, Ankara için “çılgın" değil “akıllı" projeler üreteceğini söyledi.

Lensistanbul: Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi!

"Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi" sloganı ile tanıtılan ve satışların devam ettiği Lensistanbul'da son fırsatlar. Projede vade farksız 48 ay taksit imkanı sunuluyor...

Akıllı evler ile duvarlarınızı kaldırın Haberi

Akıllı evler ile duvarlarınızı kaldırın

Geleceğin evlerinde yaşam alanlarının verimli kullanımı için duvarlar ortadan kalkıyor. Basitlik ve kullanışlılık ön plana çıkarak yemek pişirme, yeme, uyuma ve çalışma gibi aktiviteleri tüm ailenin interaktif bir şekilde yapmasına olanak sağlıyor. Evimizin her bir parçası akıllanıyor ve sosyal medya ile entegre bir hale gelerek en hızlı şekilde sosyalleşmeyi ve ihtiyaçlarınızı karşılamanızı mümkün kılıyor. İçerik paylaşımı görülmedik bir kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. 


Eviniz eski tercihlerinizi aklında tutarak, hakkınızdaki tüm dijital ipuçlarını topluyor böylelikle özel zevk ve tercihlerinizi bilerek sizi tanıyor, ihtiyaçlarınızı anlayabiliyor. Sorularınızı sormadan ihtiyaçlarınızı farkına varıp size cevapları sunuyor. 


İçinde yaşayan bireylerle bütünleşerek aile bireylerinden biri haline geliyor. Siz uyumak için yatağınıza geçtiğinizde sizin için ışıkları söndürüyor, siz yemeğinizi yerken müziğinizi açıyor. Enerji kullanımında maksimum tasarruf sağlayarak aynı zamanda evinizin beyni haline...