05 / 05 / 2024

akıllı gayrimenkul ofisi nedir

akıllı gayrimenkul ofisi nedir

Gayrimenkul sektöründeki başarılarıyla tanınan RE/MAX, Türkiye’debüyümeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk “akıllı” gayrimenkul ofisinin Ataşehir’de hizmete açılmasıyla gayrimenkul sektöründe kalite yarışı başladı.

Z kuşağının gayrimenkul tercihi: Akıllı evler!

ADNKS sonuçlarına göre, Z kuşağının gayrimenkul tercihi geleneksel olmayan öncelikler oldu. İnternet ve cep telefonuyla büyüyen gençlerin ilk tercihi akıllı evler oldu.

Doğru kiracı seçimi için akıllı kiralama platformu!

TÜGEM tarafından “Dijital Değişim ve Dönüşüm” sloganı ile gayrimenkul sektörünün ilk Prop-Tech organizasyonunda ev sahibinin doğru kiracıyı seçebilmesi için özel bir rapor sunan akıllı kiralama platformu KiraPlus ve dijital asistan Fizbot gibi teknolojik çözümler de tanıtıldı.

Akıllı evlerden akıllı şehirlere!

Teknoloji konusunda gördüğümüz fırsatların başında, akıllı evlerden akıllı şehirlere giden yolda yapabileceklerimiz geliyor. Çünkü ülkemiz yıllardır gayrimenkul yatırımları ve müteahhitlik hizmetleri ile büyümesini sürdürüyor.. 

Canalhıll Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Canalhıll Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Nasser Alswaıdan tarafından kuruldu. 

Akıllı Kentler Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllı Kentler Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şekip Karakaya ve Eser Karakaya ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Feyzullah Yetgin: Akıllı Şehirler geleceğin yaşam biçimi olacak!

Halk GYO Genel Müdürü Yetgin, “Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor” ana teması ile bu yıl 16. kez düzenlenen Forum İstanbul 2023 Konferansı’nda akıllı şehir uygulamaları hakkında bilgi verdi. Yetgin, “Akıllı gayrimenkul projeleri doğaya, insana ve yaşam kalitesine değer katıyor” dedi.

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği 17 Eylül'de!

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından 17 Eylül 2015 tarihinde “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Dubai'de akıllı evler yatırımcıların ilgisini çekti!

Dubai’de beklentinin üzerinde bir yoğunlukla karşılaştıklarını belirten Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç,'Akıllı otomasyon sistemiyle donatılmış olması, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor” dedi.

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Derya Yılmaz ve Orhan Balcıoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos 'ta Başakşehir 'de kuruldu.

RE/MAX Türkiye'nin ilk akıllı gayrimenkul ofisini Ataşehir'de açtı!

Gayrimenkul sektöründeki başarılarıyla tanınan RE/MAX, Türkiye’debüyümeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk “akıllı” gayrimenkul ofisinin Ataşehir’de hizmete açılmasıyla gayrimenkul sektöründe kalite yarışı başladı.

Bircom akıllı dokunmatik ekranı konut ve ofislere taşıyor!

Gayrimenkul sektörü teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdürüyor. Akıllı telefon ve tabletlerde sıklıkla kullanılan Android işletim sistemi, dokunmatik ekranlı iç paneller ile şimdi de yaşam alanlarına taşınıyor.

Akıllı evler konut sektöründe yayılıyor!

Gün geçtikçe değişen ve gelişen gayrimenkul sektöründe sıkça duyulmaya başlayan 'akıllı ev' tanımı, markalı konut projelerinde aranılan bir özellik olma yolunda ilerliyor. Akıllı evler, maliyet ve konfor açısından büyük avantajlar sağlıyor.

İbrahim Genç: Akıllı ev trendi hızlanıyor!

Gün geçtikçe değişen ve gelişen gayrimenkul sektöründe sıkça duyulmaya başlayan 'akıllı ev' tanımı, markalı konut projelerinde aranılan bir özellik olma yolunda ilerliyor. İbrahim Genç 'Akıllı ev trendi hızlanıyor' dedi.

akıllı gayrimenkul ofisi nedir Haberi

akıllı gayrimenkul ofisi nedir

RE/MAX Türkiye’nin yeni ofisi Ataşehir’de açıldı. İstanbul Anadolu yakasının gelişmeye devam eden bölgesi Ataşehir’in merkezinde bulunan RE/MAX Deha, konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek. 450 m²’lik modern ofis alanında, teknolojik alt yapısı ile akıllı ofis konseptine uygun dizayn edilen RE/MAX Deha, yaklaşık 30 kişilik kadrosuyla, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul ofisleri arasında yer alıyor.


Sibel Çiçek ve Metin Çiçek tarafından kurulan RE/MAX Deha, gayrimenkul, mortgage,sigorta, vergi ve hukuk alanlarında entegre hizmetler sunacak. Metin Çiçek: “Ofisimizde müşteri memnuniyetinden daha önemli bir kavram yok. Bulunduğumuz sektörün kalite standartlarını yukarı çekmek için buradayız. Gayrimenkul alanındaki en güncel hizmetleri, en hızlı, sorumluluk bilinci içinde, kaliteli bir insan gücüyle müşterilerimize sunacağız” şeklinde konuştu.


Gayrimenkul Danışmanlarına yönelik sürekli eğitimlerin düzenlendiği RE/MAX Deha içinde ayrıca 500 güncel mesleki...