03 / 05 / 2024

Akın Bayram

Akın Bayram

Artenka Yapı Anonim Şirketi, Akın Bayram Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Deposite İş Merkezi 'nde kuruldu.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Bayram tarafından kuruldu.

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

İnşaatı senelerdir tamamlanamayan Bayramşapa'daki Caprice Gold projesinin mağdurları, Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'ün gece yarısı inşaat alanına geldiğini duyunca inşaata akın etti.

Balıkesir sahilleri turist akınına uğradı!

Balıkesir'in Ayvalık, Burhaniye ve Edremit ilçelerindeki sahiller, Ramazan Bayramı nedeniyle tatilcilerin akınına uğradı.Ramazan ayında sakin olan ilçenin, bayramla birlikte hareketlendiği dile getirildi.

Turizmci Rusya'da sıkıntıya girdi, EMITT'e akın etti!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 2015 kapılarını ziyaretçilere açtı. Yerli turistin ilgisini çekmeyi hedefleyen turizm şirketleri, bu amaçla Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) akın etti

Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor!

Dünyanın en ilginç yeryüzü oluşumlarından biri olarak kabul edilen Kapadokya bölgesindeki peribacaları, kar altında eşsiz bir güzelliğe büründü. Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor.

Uludağ'a ziyaretçi akını!

TÜRKİYE 'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı. Yılbaşı tatilinin uzatılmasıyla Bursa'dan zirveye günübirlikçi akını oldu.

Nuri Akın kimdir?

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın kimdir? Nuri Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Akın, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Akın...

Hamdi Akın: Bursa master plansızlığa en iyi örnek!

Türkiye 'de master plansızlığa en güzel örneğin Bursa olduğunu ifade eden Hamdi Akın, İstanbul'a çok yakın olan Gemlik dururken neden Yenişehir'e havalimanı yapıldığını anlayamadığını dile getirdi...

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Can Akın Çağlar: DASK'ın fon miktarı 2,9 milyar TL!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK’ın fon miktarının 2,9 milyar TL olduğunu ve dünyanın en büyük sigorta havuzlarından biri haline geldiklerini söyledi.

Hamdi Akın: Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist için çok uğraştık!

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Hamdi Akın'dan 3.havalimanı eleştirisi!

Üçüncü havalimanının yavaş yavaş büyütülmesinin daha doğru olacağını belirten TAV Havalimanları Holding Başkanı Hamdi Akın, "Atatürk Havalimanı'na üçüncü bir pist yapılsın diye çok uğraştık" dedi.

Akın Bayram Haberi

Akın Bayram

Artenka Yapı Anonim Şirketi, Akın Bayram Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Deposite İş Merkezi'nde kuruldu. 


Artenka Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...