04 / 05 / 2024

Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Salih Us ve Emre Altınay tarafından kuruldu...

Magne Dynamıcs Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magne Dynamıcs Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Özcan tarafından kuruldu.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Uzman Gzl Taahhüt İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Gzl Taahhüt İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güzel tarafından kuruldu.

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaue bedeli ile Mürsel Alyakut tarafından kuruldu.

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Şahin tarafından kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Akad Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akad Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Alper Düzen ve Ahmet Kocabey tarafından kuruldu.

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Çelik tarafından kuruldu.

Damar Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damar Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Atila Damar ve Barış Damar ortaklığında kuruldu.

Diga Taahhüt İnşaat Asfalt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diga Taahhüt İnşaat Asfalt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Ergün tarafından kuruldu.

Samep Engıneerıng Proje Danışmanlık Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samep Engıneerıng Proje Danışmanlık Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Özakıncı tarafından kuruldu.

Tk Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Şen tarafından kuruldu.

Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Salih Us ve Emre Altınay tarafından kuruldu. Şirketin şubesi İstanbul Kadıköy'de yer alıyor.


İş konusu; 


1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mesken , konut, işyeri inşaatları yapmak.bina, mesken, fabrika, alt yapı, üst yapı projesi oluşturmak ve üst yapı inşaatı yapıp satmak,satın aldığı ve kat karşılığı taahhütte bulunduğu arsalar üzerine inşaatlar yaparak bunların tümünü ve bağımsız bölümlerini satmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj...