07 / 05 / 2024

Akiş GYO dağıtım politikası

Akiş GYO dağıtım politikası

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar dağıtım politikasını ve yardım politikasını yayınladı...

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun hasılatı, 2021'in ilk 9 ayında yüzde 16,4 arttı ve 3 milyar 958 milyon 386 bin 450 TL oldu.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan ilk yarıda 2.8 milyar TL'lik net satış!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO tarafından yayınlanan Geçici Vergi Beyannamesi'ndeki bilgilere göre; şirketin Haziran 2021 döneminde brüt satış rakamı 2 milyar 864 milyon 218 bin 831,33 TL oldu. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan 2021'in ilk yarısında 3.3 milyar TL'lik hasılat!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 döneminde 3 milyar 268 milyon 373 bin 328 TL'lik hasılat elde etti. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun aktif büyüklüğü 5.8 milyar TL oldu!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal rapor ve faaliyet raporları hakkında açıklama yaptı. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun davasında yeni gelişme! İstinaf yoluna gidilecek!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun tarafından eski haline getirilen toprak ve stabilize zeminler için zemin tahrip bedeli tahsil edilmemesine dair açtığı davada yeni gelişme yaşandı....

Vakıf GYO'nun kar dağıtım tablosu onaylandı!

Vakıf GYO'nun 2 Nisan 2021 tarihli şirketin 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında ekte yer alan kar dağıtım tablosu onaylandı. 

Panora GYO'nun kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO Genel Kurul Toplantısı'nda yönetim kurulu tarafından teklif edilen kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda yönetim kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Panora GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Panora GYO 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında teklif edilecek kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Panora GYO'nun 2020 yılı kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO'nun yapılan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu tarafından teklif edilen Kar Payı Dağıtım Önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda Yönetim Kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Halk GYO 2020 yılı kar payı dağıtım tablosu!

Halk GYO, 2020 yılı kar payı dağıtımı hakkında yönetim kurulu kararı kapsamında kar payı dağıtım tablosunu yayınladı. 

Panora GYO 2020 yılı kar payı dağıtım önerisi!

Panora GYO'nun kar payı dağıtımı taksit sayısı ve tarihleri temsilen girilmiş olup tarih taksit sayısı ve tarihleri temsilen girilmiş olup tarih taksit sayısı ve tarihi değişiklik arz edilecek. 

Yeni Gimat GYO 2020 yılı kar dağıtım teklifi!

Yeni Gimat GYO 2020 yılı kar dağıtım teklifi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. 

Akmerkez GYO kar payı dağıtımının ikinci taksitini 6 Ocak'ta ödeyecek!

Akmerkez GYO'nun kar dağıtım kısıtlamasına ilişkin sürenin üç ay daha uzatılması nedeniyle 2020 yılı sonuna kadar dağıtılamamış olup; kar payı dağıtımının, 17 milyon 514 bin TL tutarındaki ikinci taksitinin 6 Ocak 2021 tarihinde ödenmesine karar verildi. 

Akiş GYO dağıtım politikası Haberi

Akiş GYO dağıtım politikası

Akiş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim Tebliği ve  II-19.1 Sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca hazırlanmış ve ekte sunulmuş olan "Kar Dağıtım Politikası" ve "Bağış ve Yardım Politikası" yapılacak ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin bilgisine ve onayına sunulacaktır. Güncellenen "Kar Dağıtım" ve "Bağış ve Yardım" Politikalarımıza Şirketimizin www.akisgyo.com adresindeki Yatırımcı İlişkileri bölümünden de ulaşılması...