01 / 05 / 2024

Akiş GYO karar tescili

Akiş GYO karar tescili

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. genel kurul kararlarının iptal duruşmasını yayınladı.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Akiş GYO'nun Kadıköy arsasının davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'deki taşınmazıyla ilgili açılan davada yeni gelişme yaşandı. T.C. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi'nin 2019/1239 sayılı ısrar (direnme) kararı bozuldu. 

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şrketi'nin Akiş GYO'nun bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararı, Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanarak tescil edildi. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

Akiş GYO 5.5 milyon TL'lik payını geri aldı!

Akiş GYO Yönetim Kurulu'nun 3 Ağustos 2018 tarihli payların geri alımına ilişkin kararına istinaden 13 Nisan 2021 tarihinde yapılan işlemler tabloya eklendi. 

Akiş GYO'dan Akbatı AVM ve Akasya AVM'ye kira desteği!

Akiş GYO Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerindeki kiracılara, isan ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verdi.

Akiş GYO'nun çıkarılmış sermayesi 805 milyon TL oldu!

Akiş GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 250 milyon 300 bin 150 TL nakden karşılanmak suretiyle 554 milyon 699 bin 850 TL'den 805 milyon TL'ye artırılmasına karar verildi. 

Akiş GYO Olağan Genel Kurulu 14 Nisan'da toplanıyor!

Akiş GYO'nun 2020 yılına ait olağan genel kurul toplantısının 14 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da Akasya Kültür Sanat Salonu'nda yapılmasına karar verildi. 

Akiş GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Akiş GYO'nun 2021 yılı dönemindeki mali tablo ve raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mali Anonim Şirketi'nin seçilmesinin Genel Kurul'a önerilmesine karar verildi. 

Akiş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Akiş GYO'nun kar dağıtım politikası çerçevesinde 2020 yılı Olağan Genel Kurulunda kar dağıtımı yapılmamasının önerilmesine, 2020 yılı kar dağıtım tablosunun kamuya açıklanmasına karar verildi. 

Akiş GYO'nun kurumsal sürdürebilirlik politikası kabul edildi!

Akiş GYO, gerekli politikaların oluşturulması, ilgili politikaların uygulanması ve takibi için Kurumsal Yönetişim Komitesi'nin görevlendirilmesine; ek olarak ilişikteki "Kurumsal Sürdürülebilirlik Politikası"nın kabulüne, faaliyet raporunda yer verilmesine karar verdi. 

Akiş GYO karar tescili Haberi

Akiş GYO karar tescili

Akiş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali için açılan davanın ön inceleme duruşma tarihi 11.12.2014 saat 13:40 olarak tespit edilmiştir.



Saygılarımızla,


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...