18 / 05 / 2024

Akiş GYOnun denetim şirketi hangisi

Akiş GYOnun denetim şirketi hangisi

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2015 yılına ait genel kurul toplantısında Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesini genel kurula sunacak.

Aki Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Aki Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli  ile Şirin İskender Koç tarafından kuruldu.

Akiş GYO, sermaye artırımından 44.8 milyon TL'lik fon elde etti!

Akiş GYO'nun çıkarılmış sermayesinin artırılması sonucunda elde edilen fonun kullanım yerlerine ilişkin olarak Denetim Komitesi tarafından hazırlanan raporu yayınlandı. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şrketi'nin Akiş GYO'nun bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararı, Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanarak tescil edildi. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

Akiş GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Akiş GYO'nun 2021 yılı dönemindeki mali tablo ve raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mali Anonim Şirketi'nin seçilmesinin Genel Kurul'a önerilmesine karar verildi. 

Akiş GYO 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı! 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçti...

Akiş GYO 2019 yılı için Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Akiş GYO 2019 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Güney Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'ni genel kurulun onayına sunacak...

Akiş GYO, Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı. 

Akiş GYO 2018 bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız denetim kuruluşu olarak Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'ni genel kurula sunacak...

Akiş GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Akiş GYO Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesinin, 2016 yılına ait olağan genel kurul toplantısında genel kKurula önerilmesine karar verildi.

Saf GYO'nun Bağımsız Denetim Raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Saf GYO'nun Bağımsız Denetim Raporu yayınlandı.

Akiş GYO 2016 bağımsız denetim raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO 2016 bağımsız denetim raporunu yayınladı.

Akiş GYOnun denetim şirketi hangisi Haberi

Akiş GYOnun denetim şirketi hangisi

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2015 yılına ait genel kurul toplantısında Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesini genel kurula sunacak. 


AÇIKLAMA:

Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından,


Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun X Seri, 28 No'lu Tebliğ ile değiştirilen 'Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ' uyarınca,


Şirketimizin 2016 yılı dönemindeki mali tablo ve raporlarının denetlenmesi için Denetimden Sorumlu Komite'nin raporu doğrultusunda Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesinin 2015 yılına ait olağan genel kurul toplantısında Genel Kurul'a önerilmesine,


Karar verilmiştir.


Saygılarımızla,


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...