15 / 05 / 2024

Akkaya İnşaat ofisi

Akkaya İnşaat ofisi

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi 7'nci şubesini Çerkezköy'de hizmete açtı. İstanbul Esenyurt merkezli olmak üzere diğer şubelerinin de İstanbul'da olduğu emlak ofisinin açılış törenine katılım yoğun oldu.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

1942 yılında devlet inşaat ofisi kurulmuş!

1942 yılında inşaat malzeme bulma sıkıntısı her geçen gün artmaya devam etmiş. Bu soruna hükümet el atarak devlet inşaat ofisi kurulmasına karar verilmiş.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kocasinan Kentsel Dönüşüm Ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ümraniye Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm anlamında attığı önemli adımlardan biri olan Elmalıkent Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisi açıldı.

Eyüpsultan İslambey'de Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

İslambey’de gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Eyüpsultan Belediyesi’nin işbirliği ile İslambey’deki Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin açılışı yapıldı.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Giresun'da 3 kentsel dönüşüm ofisi kurulacak!

Giresun Dereli ilçe merkezine 2, Doğankent ilçesine ise 1 tane olmak üzere kente toplamda 3 Kentsel Dönüşüm Ofisi kurulacak. 

Akkaya İnşaat ofisi Haberi

Akkaya İnşaat ofisi

ÖZTRAK CADDESİNDE AÇILDI 

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi Öztrak Caddesi numara 16 adresinde hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akkaya İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Akkaya ve Genel Müdürü M.Nedim Kılıç katıldı. 




ÇERKEZKÖY'E HAYIRLI OLSUN 

Şirket hakkında basın mensuplarına da bilgi aktaran Akkaya İnşaat yetkilileri, "İstanbul Esenyurt Merkezli olmak üzere 6 şubemiz İstanbul'da hizmet veriyor. Yatırım bölgesi olan Çerkezköy'ü de inşaat sektörü için seçtik ve burada da şube açmak istedik. Çerkezköy'e ve bizlere hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı. 




ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA BULUNULDU 

Açılış programı yapılan duanın ardından ile kurdele kesimi ile devam ederken, açılış kurdelesini AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Akkaya İnşaat ve Gayrimenkul...