02 / 05 / 2024

Akkaya İnşaat Çerkezköy'de ofis açtı!

Akkaya İnşaat Çerkezköy'de ofis açtı!

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi 7'nci şubesini Çerkezköy'de hizmete açtı. İstanbul Esenyurt merkezli olmak üzere diğer şubelerinin de İstanbul'da olduğu emlak ofisinin açılış törenine katılım yoğun oldu.



ÖZTRAK CADDESİNDE AÇILDI 

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi Öztrak Caddesi numara 16 adresinde hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akkaya İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Akkaya ve Genel Müdürü M.Nedim Kılıç katıldı. 




ÇERKEZKÖY'E HAYIRLI OLSUN 

Şirket hakkında basın mensuplarına da bilgi aktaran Akkaya İnşaat yetkilileri, "İstanbul Esenyurt Merkezli olmak üzere 6 şubemiz İstanbul'da hizmet veriyor. Yatırım bölgesi olan Çerkezköy'ü de inşaat sektörü için seçtik ve burada da şube açmak istedik. Çerkezköy'e ve bizlere hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı. 




ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA BULUNULDU 

Açılış programı yapılan duanın ardından ile kurdele kesimi ile devam ederken, açılış kurdelesini AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Akkaya İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım birlikte kestiler. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.



Çerkezköy Gazetesi


Geri Dön