28 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı!

Dumankaya İnşaat CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı!

Dumankaya İnşaat yabancıları markajına aldı. Satışlarının yüzde 35'ini yabancı yatırımcıya yapan şirket, CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı.



Konut satışlarının yüzde 35'ini yabancıya yapan Dumankaya İnşaat, mevcut potansiyeli değerlendirmek üzere harekete geçti. Bugüne kadar İstanbul'un en hızlı gelişen ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bölgelerde projelerini hayata geçiren şirket, sadece yabancılara satış yapmak için ofis kurdu. Taksim Gümüşsüyü CVK Park Bosphorus Otel'deki ofiste iki satış uzmanı ve satış yöneticisinden oluşan 3 kişilik bir ekip yabancı yatırımcıya hizmet verecek. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Yabancı yatırımcılara daha iyi hizmet verebilmek için böyle bir iletişim ofisi açma fikri oluştu. Araştırmalar sonucunda müşterilerimizin konaklamayı tercih ettiği CVK Park Bosphorus Otel'de ofisimizi açtık" diye konuştu. 


İKNA ETMEK ZAMAN ALIYOR 

Satış ofisi açma fikrinin ülkemizi markajına alan yabancı yatırımcı potansiyelini değerlendirme çabası olduğunu belirten Dumankaya, "Elbette insanlar buraya tatile geliyor ve bu noktada onları bir yatırıma ikna etmek zaman alabiliyor fakat oteldeki satış ofisimizde ulaştığımız insanlardan çok önemli geri dönüşler alıyoruz" diye konuştu. 


Sabah


Geri Dön