15 / 05 / 2024

Akkaya İnşaat şubeleri

Akkaya İnşaat şubeleri

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi 7'nci şubesini Çerkezköy'de hizmete açtı. İstanbul Esenyurt merkezli olmak üzere diğer şubelerinin de İstanbul'da olduğu emlak ofisinin açılış törenine katılım yoğun oldu.

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emin Doğan tarafından kuruldu.

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yasin Akkaya tarafından kuruldu.

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurettin Kaya tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akkaya tarafından kuruldu.

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, Caddebosta Mahallesi'nde kuruldu.

Akkaya Bilgisayar Reklam Organizasyon İnşaat Gıda Temizlik ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Bilgisayar Reklam Organizasyon İnşaat Gıda Temizlik ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Çakır tarafından 20 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.

Akkaya Group İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkaya Group İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Cüneyt Akkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 24 Ağustos 'ta Üsküdar, Sultantepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi açıldı!

Akkaya Gayrimenku ve İnşaat ofisi Öztrak Caddesinde hizmete açıldı. Haftasonu yapılan açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım katıldı..

İstanbul'da 7 askeri lojmanın yıkımını Akkaya İnşaat yapacak!

İstanbul Beykoz, Çatalca, Çekmeköy (Sarıgazi), Hadımköy, Tuzla, Şile, Üsküdar (Koşuyolu) İlçelerindeki Milli Savunma Bakanlığı’na ait toplam 48 adet binanın yıkım ihalesini Akkaya İnşaat aldı...

Akkaya İnşaat Çerkezköy'de ofis açtı!

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi 7'nci şubesini Çerkezköy'de hizmete açtı. İstanbul Esenyurt merkezli olmak üzere diğer şubelerinin de İstanbul'da olduğu emlak ofisinin açılış törenine katılım yoğun oldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Akkaya İnşaat şubeleri Haberi

Akkaya İnşaat şubeleri

ÖZTRAK CADDESİNDE AÇILDI 

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi Öztrak Caddesi numara 16 adresinde hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akkaya İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Akkaya ve Genel Müdürü M.Nedim Kılıç katıldı. 




ÇERKEZKÖY'E HAYIRLI OLSUN 

Şirket hakkında basın mensuplarına da bilgi aktaran Akkaya İnşaat yetkilileri, "İstanbul Esenyurt Merkezli olmak üzere 6 şubemiz İstanbul'da hizmet veriyor. Yatırım bölgesi olan Çerkezköy'ü de inşaat sektörü için seçtik ve burada da şube açmak istedik. Çerkezköy'e ve bizlere hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı. 




ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA BULUNULDU 

Açılış programı yapılan duanın ardından ile kurdele kesimi ile devam ederken, açılış kurdelesini AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Akkaya İnşaat ve Gayrimenkul...