04 / 05 / 2024

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi açıldı!

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi açıldı!

Akkaya Gayrimenku ve İnşaat ofisi Öztrak Caddesinde hizmete açıldı. Haftasonu yapılan açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım katıldı..



Haftasonu yapılan açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akkaya İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Akkaya ve Genel Müdürü M.Nedim Kılıç katıldı.


YAKINDAN İLGİLENDİ

Akkaya İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Akkaya ve Genel Müdürü M.Nedim Kılıç, açılışa katılan davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Şirket hakkında basın mensuplarına da bilgi aktaran Akkaya İnşaat yetkilileri, “İstanbul Esenyurt Merkezli olmak üzere 6 şubemiz İstanbul’da hizmet veriyor.  Yatırım bölgesi olan Çerkezköy’ü de inşaat sektörü için seçtik ve burada da şube açmak istedik. Çerkezköy’e ve bizlere hayırlı olsun.” dediler.


AÇILIŞ KURDELESİNİ KESTİLER

Açılış programı yapılan duanın ardından ile kurdele kesimi ile devam ederken, açılış kurdelesini AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Akkaya İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım gerçekleştirdi.


Çerkezköy Bakış


Geri Dön