18 / 05 / 2024

Akkaya Gayrimenkul

Akkaya Gayrimenkul

Akkaya Gayrimenku ve İnşaat ofisi Öztrak Caddesinde hizmete açıldı. Haftasonu yapılan açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım katıldı..

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akkaya tarafından kuruldu.

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yasin Akkaya tarafından kuruldu.

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Eda Nükhet Akkaya Özkan tarafından kuruldu.

Melard İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melard İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Barış Cenk Akkaya tarafından kuruldu.

Mesem Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesem Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akkaya tarafından kuruldu.

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akkaya ve Mehmet Fatih Ilgaz ortaklığında kuruldu.

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi  kuruldu!

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık Uman ve Serkan Akkaya ortaklığında kuruldu. 

Varlık İşletme Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varlık İşletme Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Akkaya ve Muhammet Akkaya ortaklığında kuruldu. 

Akkayalar Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkayalar Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Furkan Akkaya tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Anadolu Estate Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Estate Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 21 bin TL sermaye ile bugün Adem Akkaya, Fahad Mezahem, Mohammad A. M. Abdelwahed imzasıyla kuruldu

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, Caddebosta Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara gayrimenkul sektöründe yeni fırsatlar sunuyor!

Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya, Başkent’in emlak piyasasını bölge bölge analiz etti. Akkaya, Ankara'nın her yöne doğru büyüme içerisinde olacağı söyledi.

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi açıldı!

Akkaya Gayrimenku ve İnşaat ofisi Öztrak Caddesinde hizmete açıldı. Haftasonu yapılan açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım katıldı..

Akkaya Gayrimenkul Haberi

Akkaya Gayrimenkul

Haftasonu yapılan açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akkaya İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Akkaya ve Genel Müdürü M.Nedim Kılıç katıldı.


YAKINDAN İLGİLENDİ

Akkaya İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Akkaya ve Genel Müdürü M.Nedim Kılıç, açılışa katılan davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Şirket hakkında basın mensuplarına da bilgi aktaran Akkaya İnşaat yetkilileri, “İstanbul Esenyurt Merkezli olmak üzere 6 şubemiz İstanbul’da hizmet veriyor.  Yatırım bölgesi olan Çerkezköy’ü de inşaat sektörü için seçtik ve burada da şube açmak istedik. Çerkezköy’e ve bizlere hayırlı olsun.” dediler.


AÇILIŞ KURDELESİNİ KESTİLER

Açılış programı yapılan duanın ardından ile kurdele kesimi ile...