29 / 04 / 2024

akmerkez çarşı tadilatı

akmerkez çarşı tadilatı

Akmerkez bünyesinde yer alan çarşı ve garaj blokunun, yaklaşık 25 milyon dolar karşılığında yenilenmesinin, kat malikleri olağan genel kurulunda onaylanacağı bildirildi.

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 

Akmerkez GYO, İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 83 ada, 1 parselde, Çarşı, A-Otel ve E3 Bloklarda yer alan 473 adet bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki 473 adet gayrimenkulün değeri bu yıl ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ezgi Mola'nın tadilat isyanı!

Şu sıralar Masumlar Apartmanı'ndaki rolü ile adından söz ettiren oyuncu Ezgi Mola, evinin mutfağında tadilat yaptırıyor. Başarılı oyuncu tadilat için istenilen ücrete isyan etti. 

Kapalıçarşı'daki döviz bürosunda kaçak yapılar söküldü!

Kapalıçarşı’da, kaçak tadilat yapıldığı bildirilen döviz bürosunda sonradan eklenen yapılar belediye ekipleri tarafından söküldü.

Nurgül Yeşilçay Bodrum'daki evinde 100 bin TL'lik tadilat yaptırdı!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz sene satın aldığı Bodrum’daki evine 100 bin liralık tadilat yaptırdı. Güzel oyuncu, sevgilisi ve oğlu Osman Nejat’la yaz aylarını orada geçirecek

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Akmerkez'de yıkım yapılmayacak!

İstanbul Etiler’de yer alan Akmerkez’in kaçak bölümlerinin, 17 Ocak Çarşamba günü (yarın) saat 06.00’da yıkılacağı açıklanmıştı. Ancak yürütmeyi durdurma kararı alındı, yıkım gerçekleşmeyecek. 

Samsun Çarşamba Havalimanı tadilat nedeniyle 3 ay kapalı olacak!

Samsun Çarşamba Havalimanı bakım nedeniyle 1 Mart-30 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılması turizmcileri tedirgin ediyor.

Kırklareli su arıtma tesisinin revizyon çalışmaları tam gaz!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, içme suyu arıtma tesislerinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, ''Kırklareli’nin bu çalışma ile 30 yıl su ile alakalı sorun yaşamayacak'' dedi.

Konya Tarihi Arasta Çarşısı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

Yıllardır restore edileceği günü bekleyen Tarihi Arasta Çarşısında restorasyon çalışmaları başladı. Tamirat ve tadilat gören dükkan sahipleri geçici olarak hal binasına yerleştirildi.

İşyeri tadilat izni için gerekenler!

Bir yerin metrekaresini değiştiren, dışarıdan görünen veya bina taşıyıcı unsurlarını etkileyen tadilatlar tadilat ruhsatı gerektiriyor. Peki, bu şekildeki tadilat için nasıl izin alınır? İşyeri tadilat izni için gerekenler nelerdir?

Keşan Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Keşan Belediyesi tarafından daha temiz bir çevre ve deniz için Yayla Sahili'ne yapılacak olan Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Tadilat Projesi'nin temeli atıldı.

Akmerkez'de kiralar ne kadar?

Akmerkez GYO, 12 no.lu çarşı bloğuna ait kira bedeli tespitine ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten yapılan açıklama ve değerleme raporu şöyle...

Ataşehir Belediyesi gençlik merkezine tadilat yaptıracak!

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Ataşehir Gençlik Merkezi Binası Tadilatı İşi alımını ihaleye çıkardı. Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi'nde bulunan gençlik merkezi tadilatı ihalesi 8 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 10:00'da yapılacak.

akmerkez çarşı tadilatı Haberi

akmerkez çarşı tadilatı


Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den Borsaya gönderilen açıklamada, yönetim kurulunun aldığı kararlara yer verildi.


Buna göre, 14 yıl önce inşaatı tamamlanarak hizmete açılan Akmerkez bünyesinde yer alan çarşı ve garaj blokunda, günün şartlarına uyabilmek için geniş çaplı bir yenilemenin kaçınılmaz olduğu düşüncesi ile kurulca yapılan önerinin, Akmerkez kat malikleri yönetim kurulunca değerlendirilerek gerekli çalışmaların yapıldığı ve maliklerinin onayına sunulduğu belirtildi.


Açıklamada, söz konusu blokun, kat malikleri kurulunun, 16 Kasım 2007 tarihli toplantısında önerilen geniş çaplı yenilemenin elzem ve kaçınılmaz olduğuna karar verdiği, ancak yenileme için yapılan tahmini bütçeye göre harcanması gereken yaklaşık 25 milyon doların bloktaki bağımsız bölümlerin yaklaşık yüzde 94'üne sahip olan şirket tarafından karşılanması ve bunun Akmerkez kat malikleri olağan genel kurulunda onaylanması şartına bağlanmasının kararlaştırıldığı bildirildi. Açıklamada...