08 / 05 / 2024

akmerkez çevresi

akmerkez çevresi

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, Akmerkez karşısındaki yeşil alan ile ilgili yorum yapıyor. İşte o yazı!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor!

“Nevşehir Kalesi ve Çevresi kentsel Dönüşüm Projesi” çerçevesinde yapılan çalışmalar sırasında keşfedilen ve 400 bin metrekarelik bir alanı kapsayan dünyanın önde gelen antik parklarından biri haline getirileceğini söyledi.

1975 yılında Atatürk Havaalanı'nın çevresi gecekondularla dolmuş!

1975 yılında uluslararası hava trafiğine açık olan, Türkiye'nin en büyük havaalanı, Atatürk Havalimanı'nın çevresi gecekondularla dolmuş. Gecekondular, pistin hemen kenarında kurulmuş ve durum kimseyi rahatsız etmemiş.

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği, bilgilendirme toplantıları yapacak!

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sözlü ve yazılı taleplerde bulunduğu yükseklik, kiralar ve diğer sıkıntılı maddeler ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenleyecek.

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı.

Alemdağ Merkez ve Çevresi imar planı askıda!

Çekmeköy Alemdağ Merkez ve Çevresi itirazlarına ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ilanen askıya çıkarıldı. İşte o plan...

Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı toplantısı Aydıncık'ta yapıldı!

Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (METAB) Aralık ayı toplantısı Aydıncık’ta yapıldı. Toplantı METAB ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Başkanlığı'nda gerçekleşti...

Akmerkez Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Ayınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı.

Akmerkez GYO genel kurul toplantı tescilini yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. genel kurul toplantı tescilini yayınladı.

Akmerkez GYO'da Erhan Öner'in yerine Murat Gigin atandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nde yönetim kurulu üyesi Erhan Öner'in istifasının ardından boşalan yönetim kurulu üyeliğine Murat Gigin'in atandığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

Erhan Öner Akmerkez GYO'dan istifa etti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erhan Öner Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den istifa etti.

Fikirtepe ve çevresi için uygulama imar planı yeniden askıya çıktı!

Fikirtepe ve çevresi riskli alan için 1/1000 ölçekli uygulama imar planına yapılan itirazlar değerlendirilerek yeniden hazırlandı. Fikirtepe'nin uygulama imar planı bugün ikinci kez askıya çıktı...

Akmerkez GYO 9 aylık faaliyet raporunu açıkladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla 9 aylık faaliyet raporunu açıkladı. Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin açıklaması şöyle...

Arnavutköy Merkez ve Çevresi Uygulama İmar Planı askıya çıkıyor!

Arnavutköy Belediyesi, Arnavutköy Merkez Ve Çevresi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatını yarın ilanen askıya çıkarıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, plan tadilatını 12 Haziran 2014'te onayladı... İşte o imar planı...

akmerkez çevresi Haberi

akmerkez çevresi

Akmerkez yan kapısı karşısında, Musevi mezarlığı ile Belediye Sitesi arasında kalan, Ulus'a giden yolun sağındaki son yeşil alana, Nisan 2012'de bir gece ansızın bir konteynır konuldu. 


Üzerinde Aleyna Tekstil yazıyor.


İnternete girdiğinizde firma; yatak örtüsü, seccade, damat seti gibi ürünler üretiyor.


Yemyeşil ve yıllanmış ağaçların arasına sıkışan bu garip şantiye konteynırının önüne, daha sonraki hafta birkaç çiçek kondu saksı içinde. 


"...biz de, yeşile ve doğaya saygılıyız" demek için herhalde.


Bir de solmuş bir kağıt yapıştırıldı camına: 


"...çay bahçesi" izni gibi, el yazısı ile yazılmış garip bir şey.


İlginç; Bursalı çarşaf firması, Akmerkez karşısında çaycılığa başlıyor!


Tam bu noktada, Belediye sitesi sakinleri uyanıyor.


Bir dönemde "Yeşil park alanı" diye belediyeye terk ettikleri arazi göz göre göre, birilerine pazarlanıyor, üstelik çay bahçesi olarak.


Önce Beşiktaş Belediyesi'ne ihbarda bulunuyorlar.


Zabıta; "Bakarız" diyor" ama...