29 / 04 / 2024

Akmerkez Gayrimenkul genel kurul toplantısı

Akmerkez Gayrimenkul genel kurul toplantısı

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre Akmerkez Gayrimenkulgenel kurul toplantısındaki soruları yayınladı. Konu ile ilgil idetaylı bilgi haberimizde yer alıyor.

Murat Kayman, Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Murat Kayman, 16 Mayıs 2022 tarihi itibariyşe Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. Hakan Tümkaya'nın Akmerkez GYO Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Akmerkez GYO'nun genel kurul davasında mahkemeden red kararı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 yılı Genel Kurul gündemine ait bazı kararların iptali istemli davaya ilişkin açıklama yaptı.

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahra Habıbı tarafından kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

Akmerkez GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları KAP'ta yayınlandı. 

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Akmerkez GYO 473 adet gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 473 adet bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul genel kurul sonuçları tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 14 Mayıs 2020'de yapılan olağan genel kurul toplantısının sonuçları tescillendi...

Fatih Ergincan, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörlerinde 40 yıldır faaliyet gösteren Aydın Holding’in bir kuruluşu olan TGM Trend Gayrimenkul'un yeni genel müdürü Fatih Ergincan oldu...

Akmerkez GYO 473 adet gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 473 adet bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Alaaeldin Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaaeldin Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Alaaeldin Shaaban tarafından kuruldu.

Akmerkez Gayrimenkul genel kurul toplantısı Haberi

Akmerkez Gayrimenkul genel kurul toplantısı

Akmerkez Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin 1.3.5 numaralı maddesi  uyarınca, 31 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sırasında sorulan gündemle ilgisi olmayan veya hemen cevap verilemeyecek kadar kapsamlı sorular ile toplantı sırasında sorulan diğer tüm sorular ve bu sorulara verilen cevaplar Şirket'imiz kurumsal internet sitesinin "Yatırımcı İlişkileri" bölümünün "Genel Kurul > Tutanak > 2013" kısmında yer almaktadır.


Kamuoyuna...