05 / 05 / 2024

Akmerkez GYO ulaşım

Akmerkez GYO ulaşım

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı.

Akmerkez GYO genel kurul toplantı tescilini yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. genel kurul toplantı tescilini yayınladı.

Akmerkez GYO yönetim kurulu komitesini yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Türk Ticaret Kanunu madde 390/4 uyarınca yönetim kurulu komitesini yayınladı.

Akmerkez GYO, 2023'te gayrimenkullerinden 809.8 milyon TL kira geliri elde etti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2023 yılına ilişkin rakamların yer aldığı finansal raporunu paylaştı. İşte Akmerkez GYO'nun özkaynak, hasılat rakamları...

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 

Akmerkez GYO, İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 83 ada, 1 parselde, Çarşı, A-Otel ve E3 Bloklarda yer alan 473 adet bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki 473 adet gayrimenkulün değeri bu yıl ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Murat Kayman, Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Murat Kayman, 16 Mayıs 2022 tarihi itibariyşe Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. Hakan Tümkaya'nın Akmerkez GYO Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Akmerkez GYO'nun 473 adet bağımsız bölümü için KDV hariç 2 milyar 61 milyon 753 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil değeri 2 milyar 432 milyon 868 bin 540 TL olarak belirlendi. 

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Akmerkez GYO, sinema alanını Üçgen Bakım'a aylık 80 bin TL'ye kiraladı!

Akmerkez GYO'nun Üçgen Bakım'a kiralanmış olan sinemanın, aylık 80 bin TL bedel karşılığı kiralanmak üzere Üçgen Bakım ile anlaşma yapılmasına karar verildi.

Akmerkez GYO 466 adet bağımsız bölüm kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 466 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme rapor

Akmerkez GYO sinema alanı kira değerleme raporu yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 7 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme raporu

Akmerkez GYO, PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Akmerkez GYO'nun PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararının 18 Mayıs 2021 tarihinde tescil edildi.

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 5 yıl uzatıldı!

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 5 yıl uzatılması için alınan Olağan Genel Kurul toplantısı kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescillendi. 

Akmerkez GYO AVM'leri tam kapanmada hizmet verecek!

Akmerkez GYO, müşterilerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet vermeye devam ettiğini, yeme içme alanında faaliyet gösteren belli mağazaların paket servisi olarak hizmet vereceğini açıkladı. 

Akmerkez GYO kar payı dağıtacak mı?

Akmerkez GYO'nun kar payının 51 milyon 796 bin 960 TL tutarındaki kısmının ilk taksit olarak, 14 milyon 905 bin 600 TL tutarındaki kısmının ikinci taksit olarak ve 15 milyon 278 bin 240 TL tutarındaki kısmının üçüncü taksit olarak ödenmesine karar verildi. 

Akmerkez GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

2020 yılı net dönem karı 56 milyon 870 bin 7 TL olan Akmerkez GYO, kar dağıtım teklifi hakkında açıklama yaptı.

Akmerkez GYO ulaşım Haberi

Akmerkez GYO ulaşım

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyelerini yayınladı.


Adı Soyadı Cinsiyeti Görevi


Raif Ali Dinçkök Erkek Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Berker Erkek Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Davit Braunştayn Erkek Yönetim Kurulu Üyesi

Murat Gigin Erkek Yönetim Kurulu Üyesi

Alize Dinçkök Eyüboğlu Kadın Yönetim Kurulu Üyesi

Mehmet Ali Berkman Erkek Yönetim Kurulu Üyesi

Frederic Yves Marcel Marie Fontaine Erkek Yönetim Kurulu Üyesi

Rober Filiba Erkek Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi

Selçuk Yener Erkek Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi

Lütfü Ünver Erkek Yönetim Kurulu Bağımsız...