04 / 05 / 2024

Akmerkez Sarar mağazası

Akmerkez Sarar mağazası

Sarar, Akmerkez'de bulunan mağazasını 3 aya kadar kapatacak. İddiaya göre mağaza kapatma nedeni ise Akmerkez yönetiminin kira konusundaki katı tutumu ve böylesi bir dönemde 'anlayış' göstermemesinin olduğu belirtildi.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Boyner Grup WEPUBLIC'in ilk mağazası açıldı!

Boyner Grup'un yeni markası WEPUBLIC'in ilk mağazası Akmerkez'de hizmet vermeye başladı. 520 markayı bir araya getiren WEPUBLIC'te 100'ün üzerinde marka Türkiye ile ilk kez tanışacak.

Boyner, WEPUBLIC'in ilk mağazasını 1 Eylül'de açacak!

Boyner Grubu'nun üzerinde çalıştığı yeni mağaza konsepti Wepublic'in ilk mağazasını Etiler Akmerkez'de açacak. 1 Eylül'de soft bir açılış yapılması planlanan mağazanın büyük açılışı ise 19 Eylül'de yapılacak.

Akmerkez Sarar mağazası kapatılacak!

Sarar, Akmerkez'de bulunan mağazasını 3 aya kadar kapatacak. İddiaya göre mağaza kapatma nedeni ise Akmerkez yönetiminin kira konusundaki katı tutumu ve böylesi bir dönemde 'anlayış' göstermemesinin olduğu belirtildi.

Sırmaison'un 3. mağazası Akmerkez'de açıldı!

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

Edwards'ın Akmerkez'deki yeni mağazası açıldı!

KOÇ Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, şahsi işi Edwards'ın İstanbul Akmerkez'deki yeni konsept mağazasının açılışını yaptı.

Yasemin Özilhan'ın çocuk giyim mağazası 15 Nisan'da açılacak!

İşadamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, ticarete atılıyor. Dünyaca ünlü çocuk giyim mağazası Carter's'ı Akmerkez'in alt katına taşıyan Özilhan, 15 Nisan'da açılış yapacak.

Derimod, Akasya AVM ve Akmerkez’deki mağazalarını kapattı!

Martta kapılarını açan Akasya AVM’deki yerini beğenmeyen 39 yıllık geçmişe sahip ünlü deri giyim markası Derimod, mağazasını kapattı. Ardından kuruluşundan bu yana faaliyet gösterdiği Akmerkez’den de çıkma kararı aldı...

Cemalettin Sarar: Az mağazası olan arkadaşlarımız iflas ediyor!

Cemalettin Sarar, dünyada beş kıtaya üretim yaptıklarını belirterek, Türkiye’de kira bedellerinin çok yüksek olmasından yakındı. Almanya Düsseldorf’a göre Türkiye’de üç katı kira ödediğini vurgulayan Sarar, “Az mağazası olan arkadaşlarımız iflas ediyor.’’

Sarar Amerika'daki 15.mağazasını hizmete açtı!

Yurtdışı yatırımlarına devam eden Sarar, Amerika'da gaza bastı. Şirket, ülkedeki 15'inci mağazasıyla Beyaz Saray'a komşu oldu. 15. mağazanın açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı...

Sarar, Las Vegas'ta ikinci mağazasını açtı!

Hedefi 10 yıl içerisinde 100 mağazaya ulaşmak olan Sarar mağazaları Las Vegas'ta 2. mağazasını açtı...

Sarar Grup, Manhattan'daki ikinci mağazasını Wall Strett'te açtı!

Sarar, yurtdışı mağazalarına her gün bir yenisini ekliyor. Yeni 2 mağazasını da Manhattan Wall Street ve Hollywood Sunsert Bulvarı'nda açtı...

Akmerkez Sarar mağazası Haberi

Akmerkez Sarar mağazası

15 Temmuz darbe girişiminden sonra ekonomide çarklar bir ölçüde yavaşladı. Bu durum özellikle perakende sektöründe kendini gösteriyor. İlk şokun etkisiyle hazır giyimden ayakkabıya, zücaciyeden ev tekstiline tüketici alışverişi yavaşlattı. Bu da doğal olarak perakendecilerin cirosunu düşürdü. 


Perakendede aslında tehlike sinyalleri yılbaşında Ankara'da patlayan bombalardan sonra çalmaya başlamıştı. Böylesi kritik zamanlarda perakendecilerle AVM'ler arasındaki kira sürtüşmesi de artıyor. Özellikle cirodan pay almayıp, dolar ya da euro bazında sabit kira alan AVM'lerle markalar arasında sıkıntılar yaşanıyor. Geçen hafta görüştüğümüz Sarar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar da böylesi bir sıkıntıdan bahsetti. 


Firmanın Bozüyük'te bir AVM'si var ve cirodan pay alıyor. Firma AVM'lerin dilinden anlıyor ama bu durum kiracısı olduğu Akmerkez yönetimi ile gerginlik yaşamasına engel olmuyor. Erkek giyim ve ev tekstili üretip satan...