13 / 05 / 2024

Akmerkez Yönetim Ofisi

Akmerkez Yönetim Ofisi

Akmerkez Yönetim Ofisi Ağustos 2017'inde tamamlandı. Ofis yenilenmesi için yapılan çalışmada ana başlık, dairesel kat planı olarak belirlendi. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Akmerkez GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,44!

Akmerkez GYO'nun 7 Aralık 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,44 (94,42) olarak güncellendi. 

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Raporu yayınlandı!

Akmerkez GYO tarafından 2021 yılında da aynı koşullarda gerçekleştirilecek olan yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemlerine ilişkin olarak hazırlanan yönetim kurulu raporu yayınlandı.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Akmerkez GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9.44!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurumsal yönetim derecelendirme notu 10 üzerinden 9,44 (94,42) olarak güncellendi.

Petrol Ofisi Yönetim Ofisi projesine Lagranja Design imzası!

Multidisipliner tasarım ofisi olan Lagranja Design, firma ortağı Tunga Baysal ile Mimar Ece Satıbol liderliğinde, Petrol Ofisi Yönetim Ofisi’nin iç mekanlarını tasarladı…

Akmerkez GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,43!    

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,43 (94,29) olarak güncellendi...

Akmerkez GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Akmerkez GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

Akmerkez GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,37!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,37 olarak teyit edildi.

Akmerkez GYO yönetim kurulu raporu yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ilişkili taraf işlemlerine ilişkin yönetim kurulu raporunu yayınladı.

Akmerkez Yönetim Ofisi'nde dairesel katlar ön plana çıkıyor!

Akmerkez Yönetim Ofisi Ağustos 2017'inde tamamlandı. Ofis yenilenmesi için yapılan çalışmada ana başlık, dairesel kat planı olarak belirlendi. 

Akmerkez GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu açıkladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi Dönem Revizyonu bildirisini yayınladı.

Akmerkez Yönetim Ofisi Haberi

Akmerkez Yönetim Ofisi

Ofis bloklarının tam dairesel katları alanın dekorasyonda mimarı dairesel ve organik hatlar kullanmaya yönlendiriyor.

Daireyi parçalayarak başlanan iş süreci planı dilimlere bölmek yerine, farklı boyutlardaki üçgenlere bölündü. Bu üçgen hatları takip eden mekânları plana yerleştirildi. 

Dinamik perspektifler veren, dairenin yumuşaklığının aksine çok daha sert ve sivri hatlara sahip mekânlar oluşturuldu. 

Kontrast sağlayacak soğuk ve sıcak malzemelerin bir arada kullanıldığı Akmerkez Yönetim Ofisi projesinde zıtlık duygusu dekorasyonda devam ediyor.

Akmerkez Yönetim Ofisi projesinde koyu ahşap tonlar, eskitilmiş beton yüzeyler ile kompozit plastik gibi yeni malzemeleri bir arada kullanıldı.