07 / 05 / 2024

Akmeşe Barajı toplantısı

Akmeşe Barajı toplantısı

Devlet Su İşleri tarafından İzmit Akmeşe’de yapılması planlanan Kocaeli Akmeşe Barajı ile ilgili Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) toplantısı Mecidiye Köy Konağı’nda yapıldı. Toplantıda köy halkı barajı istemediklerini söyledi.

Dolar tarihi zirvesini gördü! Piyasaların gözü Kabine Toplantısı ile Hazine ihalelerinde! Piyasaları neler bekliyor? 

Dolar/TL sınırlı yükselerek yeni zirve olan 18.61'e geçtiğimiz hafta ulaşarak, bugüne yatay seyirle başladı. Piyasalarda kabine toplantısı, Hazine ihaleleri ve işsizlik verisi takip ediliyor. İşte piyasalardaki son durum...

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Kat malikleri toplantısında kararlar neye göre alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde olağanüstü kat malikleri toplantısında kararların neye göre verildiğini kaleme aldı. 

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı” başladı.

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Gölcük'te imar toplantısı yapıldı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, geçen cuma günü tamamlanan mahalle delege seçimlerinin ardından soluğu köylerde aldı. Gölcük'te imar toplantısı yapıldı.

Çocuk Dostu Şehirler toplantısı yapıldı!

Şehirleşme ile ilgili çeşitli konulara ilişkin sorunları belirlemek, stratejiler geliştirmek ve sonrasında yeni çözüm önerileri üreterek Türkiye’nin yeni şehirleşme vizyonuna katkı sağlamak amacıyla "Çocuk Dostu Şehirler" toplantısı düzenlendi.

KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı yapıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı, Ankara OECD Eğitim Merkezi'nde iki günlük KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Akmeşe Barajı toplantısı Haberi

Akmeşe Barajı toplantısı

İzmit Mecidiye Köyü’de yapılması planlanan Akmeşe Barajı için düzenenen ÇED toplantısında bölge sakinleri barajın yapılmasına karşı olduklarını söyledi. Bölgedeki çok sayıda yerleşim biriminin içme suyu ihtiyacını ve bölgedeki geniş tarım alanlarının sulanmasını karşılamak amacıyla yapılması planlanan Akmeşe Barajı için Mecidiye Köyü Konağı’nda düzenlenen ÇED toplantısında raporu hazırlayan Devlet Su İşleri ve Temelsu Uluslararası Mühendislik A.Ş. firması, bölge halkına proje hakkında bilgi verdi.


Sunum yapıldı

ÇED Toplantısına DSİ Bursa Bölge Müdürlüğü’nden Çevre Mühendisi Şenay Kara, İnşaat Mühendisi Ahmet Aslan, DSİ Kocaeli Şubesi’nden Çevre Mühendisi Serkan Kader, Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri’nde Çevre Yüksek Mühendisi Gözde Ekindi, Çevre ve Şehircilik Şube Müdürü Güneş Ekşi, Çevre Mühendisi Sezen Uyar, Kimya Mühendisi Osman Demircan katıldı. Sunumu Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri firmasından Çevre Yüksek Mühendisi Gözde Ekinci...