19 / 05 / 2024

AKMÜB

AKMÜB

Aksaray'da inşaat sektöründe yeniliklere her zaman açık olan ve bu önde düzenlenen yapı fuarlarına katılan Aksaray Müteahhitler Birliği ülkemizde açılan önemli fuarlara katılıyorlar.

Ankara'daki AKM yerleşkesine TÜBİTAK Bilim Merkezi inşa edilecek!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Merkezi binasnın millet bahçesinin devamı olacak şekilde Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yerleşkesi'ne yapılacağını söyledi.

Taksim AKM inşaatında kaza: 1 işçi yaralandı!

Taksim'de inşaat çalışmaları devam eden yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışan işçinin üzerine inşaat kalıbı düştü...

AKM önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacak!

AKM’nin mimari projesini üstlenen Tabanlıoğlu Mimarlık’ın ortaklarından Melkan Gürsel, “Süreç hızla ilerliyor. Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacak. Firmalardan büyük ilgi bekliyorum. AKM 1-2 ay içinde adresini bulur” diye konuştu. 

Murat Bardakçı'dan AKM eleştirisi!

Habertürk köşe yazarlarından Murat Bardakçı, "AKM dikecek yer mi yok? Bırakın, Taksim boş kalsın" başlıklı yazısını kaleme aldı..

AKM'nin yıkımında sona gelindi!

Taksim’de yer alan Atatürk Kültür Merkezi’nin yıkım çalışmalarında sona gelindi. AKM'den geriye küçük bir bölüm kalmış hali havadan görüntülendi.

AKM-Kızılay Metro Hattı'nda son durum!

5 Aralık 2020'de tamamlanacak olan AKM-Kızılay Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Metro Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden devralındı...

Aksaray'da müteahhitler istişare toplantısında bir araya geldi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) tarafından gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi.

Yenilenen AKM’ye İstanbul’un ihtiyacı var!

Ünlü yönetmen Derviş Zaim, yenilenen AKM porjesi ile ilgili olarak ''Böyle bir merkeze şu an İstanbul’un çok ihtiyacı var” dedi.

AKM, Türkiye'nin önemli kültür miraslarından birisi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, "AKM, Türkiye'nin uluslararası alanda da övüneceği büyük projelerden birisi olacak" dedi.

İBB AKM’nin yıkılması için ilk adımı attı!

70 yıllık Atatürk Kültür Merkezi 2008 yılında kapatılmıştı. edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de haziran ayında dikkat çekici bir tahsis kararı alarak AKM’nin yıkımına ilişkin ilk adımı attı.

MÜSİAD'tan Aksaray Müteahhitler Birliği'ne ziyaret!

MÜSİAD Aksaray Yönetimi, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanlık görevine seçilen Cüneyt Göktaş ve ekibini ziyaret etti.

Aksaray'a 8 ayda 3 bin 500 konut!

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı Ömer Gümüşay, Aksaray’da 2016 yılının ilk 8 ayında yaklaşık 3 bin 500 konut yapıldığını söyledi.

AKM'nin yerine yapılacak spor köyüne amatörlerden destek!

Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezi’ni (AKM) yıkıp, yerine yapmayı planladığı dev spor köyüne Ankara’daki amatör sporculardan tam destek geldi.

AKMÜB Haberi

AKMÜB

Aksaray'da inşaat sektöründe yeniliklere her zaman açık olan ve bu önde düzenlenen yapı fuarlarına katılan Aksaray Müteahhitler Birliği ülkemizde açılan önemli fuarlara katılıyorlar. Ömer Gümüşay'ın başkanlığında ki Müteahhitler yaptıkları yei bina ve dizayn ve kullandıkları kaliteli malzemelerle adından da hoşça duyuruyor. AKMÜB Aksaray Müteahhitler Birliği 28.si düzenlenen TURKEYBUILD Ankara inşaat yapı fuarı ve iş geliştirme gezisi düzenledi. Yapı fuarına katılan AKMÜB üyeleri; teknolojiyle birlikte gelişen yapı malzemelerini yerinde inceleyip tanıma fırsatı buldu. Fuarda yer alan birçok firma ve firma yetkilileriyle fikir alış verişi yapıldı. 


Aksaray...