06 / 05 / 2024

Aknur Metal Otomotiv İnşaat

Aknur Metal Otomotiv İnşaat

Aknur Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali İpek tarafından 500 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Sokak'ta kuruldu.

Aknur Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aknur Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali İpek tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Esenler, Giyimkent İş Merkezi'nde kuruldu

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi kuruldu!

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

Lsf İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lsf İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Mete tarafından kuruldu.

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Tırıl tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Aknur Metal Otomotiv İnşaat Haberi

Aknur Metal Otomotiv İnşaat

Aknur Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali İpek tarafından 500 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Sokak'ta kuruldu.


Aknur Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarehane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Aknur Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Sokak, Keleş Plaza No: 2/Kat:8...