18 / 05 / 2024

akp van belediye başkan adayı 2019

akp van belediye başkan adayı 2019

Necdet Takva, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Necdet Takva kimdir? Necdet Takva hangi işlere imza attı?

Belediye o ilde arsa satacak! İhalesi 4 Ekim'de!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan arsanın satışı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

Belediye'den büyük fırsat! Konut ve ticari alan imarlı 41 arsa satacak! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van'da yer alan 41 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut ve ticari alan imarlı olarak belirtildi. 

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Edremit Belediyesi'nden büyük fırsat! Van'da 4 arsa satıyor!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili detaylar...

Van Edremit'te 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan arsayı 21 milyon 85 bin 635 TL bedelle satışa çıkardı.

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

İzmir Bergama Belediyesi’nin tarım arazi satışlarına mahkemeden dur kararı!

İzmir 3. İdare Mahkemesi, AKP’li belediye yönetiminin aldığı satış kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Van'da inşa edilen 1000 konutun hak sahibi belli oldu!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İran merkezli deprem sonrasında yıkılan evler için inşa edilen 1000 konut için hak sahiplerinin belirlendiğini dile getirdi. 

Van Gevaş'a imar müjdesi!

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşlara imar müjdesi verdi. 

Van'da 100.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Van İli Tuşba Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 3 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

akp van belediye başkan adayı 2019 Haberi

akp van belediye başkan adayı 2019

Necdet Takva 1969 yılında Van'da dünyaya geldi. Takva, ilk ve lise öğretimini Van’da tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi Siyasal Bilgiler Kamu Yönetimi bölümünde mezun oldu.

Necdet Takva daha sonra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde yönetim bilimlerinde yüksek lisans yaptı. Üç dönem Maliye işletme okudu.

Takva, yaklaşık 8 yıl yakın VATSO’da genel sekreterlik görevini yürüttü. Daha sonra Mirza Nadiroğlu’nun başkanlığı döneminde bir grup arkadaşıyla oda yönetiminden istifa eti. 

Takva, yazarlık yönüyle de tanınan biri. 4 yıl boyunca yerel bir gazetede ‘Sentez’ adıyla köşe yazarlığı yaptı ve birçok ulusal yayın organında makaleleri yayınlandı.

Necdet Takva, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 

EDH kurcusu Necdet Takva Evli dört çocuk...