05 / 05 / 2024

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat nerede

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat nerede

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Akpınar tarafından kuruldu.

Miak Hafriyat İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miak Hafriyat İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akpınar tarafından kuruldu.

Özaslan Group İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaslan Group İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Özaslan tarafından kuruldu.

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Akpınar tarafından kuruldu.

Mls Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mls Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Himmet Akpınar tarafından kuruldu.

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi bugün ESenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Baran tarafından kuruldu.

Glk Group Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glk Group Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Ertuğrul Güllük tarafından kuruldu.

Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Çağlar Pınarlı ve Emel Selin Doğan ortaklığında kuruldu.

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mertcan Özkan tarafından kuruldu.

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Derinsu Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinsu Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akpınar tarafından kuruldu.

İstanbul Anadolu yakasında 10 günlük hafriyat alanı mı kaldı?

İstanbul’daki hafriyat döküm alanlarını belirlemek amacıyla İBB Meclisi’nden çıkmaması gereken kararların çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu tarafından yaklaşık 1.5 yıldır bekletilmesi krize sebep oldu.

Adak Group İnşaat Hafriyat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adak Group İnşaat Hafriyat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Abur tarafından kuruldu.

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat nerede Haberi

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat nerede

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv...