18 / 05 / 2024

akro inşaat iz evler

akro inşaat iz evler

Akro Yapı tarafından hayata geçirilen İZ Evler projesinde, 27 değişik daire planına sahip 46 ev seçeneği bulunuyor

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Batı Şeria C bölgesinde Filistinlilere inşaat izni verilmeyecek!

Netanyahu, "Batı Şeria’nın yüzde 30'unu ilhak edeceğiz. Ayrıca 4 yıl boyunca hem İsraillilere hem de Filistinlilere C bölgesinin geri kalan yüzde 50'sinde inşaat  izni vermeyeceğiz" dedi...

İSO, Yatırım Teşvik Bülteni ile inşaat sektörüne fayda sağlayacak!

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Yatırım Teşvik Bülteni’ ile başta imalat sanayimiz olmak üzere finans, inşaat, hizmet ve kamu sektörüne fayda sağlayacak önemli veriler üreteceğiz." dedi

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

İnşaat patronlarının yarın planları!

39 şirketin yöneticileri, Capital'in 25'nci yıl sayısına özel olarak "gelecek" mesajlarını paylaştı. İş liderleri "Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz" diyor. Peki inşaat patronlarının yarın planları neler?

Murat Kurum: Önüne gelen inşaat yapamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Artık önüne gelen inşaatçı olamayacak. Biz yapacağımız düzenleme ile hem vatandaşın sorun yaşanmasının önüne geçeceğiz hem de inşaat sektöründe sağlıklı büyümenin yolunu açacağız" dedi.

Muğla'da 22.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Muğla İli, Kavaklıdere, Köyceğiz, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer ilçelerinde yer alan arsalar üzerine 22 milyon 690 bin 648 TL bedel ile kat karşılığı inşaat yapılacak. 

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

Çanakkale Lapseki Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

İnşaatı devam eden Yeni Lapseki devlet hastanesi inşaatını gezen AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer" Hastane inşaatı hızla devam ediyor verilen süreden daha kısa zamanda bitireceğiz Allah'ın izniyle "dedi.

İnşaat sektörünün durağanlığını Eylül'de telafi edeceğiz!

Türkiye ve Rusya arasındaki normalleşme süreci inşaat sektörünün de yüzünü güldürdü. 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay normalleşme süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mihail Men: Türk inşaat şirketlerinin projelere katılımını engelleyeceğiz!

Rusya Bayındırlık ve Kamu Hizmetleri Bakanı Mihail Men, "2016 yılının başından başlayarak Türk şirketlerinin Rusya'daki inşaat sektöründeki katılımlarını minimize edeceğiz" açıklaması yaptı.

Akfen İnşaat yeni projesiyle Bodrum'da yükselecek!

Akfen inşaat olarak bir dönem Emlak Konut ile önemli konut projelere imza attıklarına değinen Akın, şöyle devam etti: "Levent, İncek gibi projelerimizde olduğu gibi Loft markasıyla yola devam edeceğiz.'

akro inşaat iz evler Haberi

akro inşaat iz evler

Yeşili de hareketi de aynı anda yaşayacağınız bir hayat öneren İZ Evler’de artık yaşam başladı. “Hayata bırakacağınız izler yapacağınız seçimlere bağlıdır.” sloganı ile ev sahibi olmak isteyenlere seslenen İZ Evler oturuma hazır son daireleri ile sizleri bekliyor. Huzurun ve konforun adresi İZ Evler’de yerinizi alın, hayallerinizi gerçeğe dönüştürün.


Klasikleşmiş tüm çizgiler yıkılıyor ve İZ Evler hayatınızda unutulmaz bir iz bırakıyor. Sizin için özenle çizilmiş mimarisi ve tek tek seçilmiş dekoratif ürünlerin huzurlu birlikteliği hayatınıza yansıyor. İstanbul’un yatırım değeri yüksek yerleşim alanı Kemerburgaz Göktürk’te özgür ve sıradışı çizgilerin buluştuğu İz Evler, yeşili de hareketi de aynı anda yaşayacağınız bir hayat için kalan son daireleri ile sizleri bekliyor.


Hayatta kalıcı bir “İZ” bırakmak isteyenler için Akro Yapı tarafından hayata geçirilen İZ Evler projesinde,...