03 / 05 / 2024

AKS trabzon

AKS trabzon

AKS Grup Trabzon Yeşilköy'de hayata geçireceği projesini Ocak'ta satışa çıkarıyor. 27 blok halinde yükselen projede 550 adet konut bulunuyor.

AKS Grup'tan Trabzon Yeşilköy'e 550 konut!

AKS Grup Trabzon Yeşilköy'de hayata geçireceği projesini Ocak'ta satışa çıkarıyor. 27 blok halinde yükselen projede 550 adet konut bulunuyor.

Beylikdüzü AKS Focus projesinde daireler 250 bin TL'ye!

Trabzonlu AKS Grup, Trabzon'dan sonra İstanbul'a yöneldi. AKS, Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesini hayata geçiriyor.

AKS Focus Beylikdüzü satışta! 250 bin TL'ye!

AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi. AKS, İstanbul Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'de bir ilke İmza atıyor. AKS FOCUS, Türkiye'nin İlk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olacak.

AKS Grup AKS Focus toplantısı 24 Şubat'ta!

Trabzon'lu iş adamı, TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre AKSOY tarafından kurulan AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi.

Trabzon Yalıncak Villaları' nda fiyatlar 900 bin Dolar!

AKS Grup tarafından hayata geçirilen Trabzon Yalıncak Villaları toplam 22 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Trabzon Yalıncak Villaları' nda fiyatlar 900 bin Dolar olarak belirlendi.

Trabzon Sürmene Akik Konutları' nda fiyatlar 160 bin TL' den başlıyor!

AKS Grup tarafından hayata geçirilen Trabzon Sürmene Akik Konutları toplam 99 konuttan oluşuyor. 2 bin metrekare alan üzerinde yükselen Trabzon Sürmene Akik Konutları' nda fiyatlar 160 bin TL' den başlıyor.

Trabzon Sürmene City teslim tarihi!

AKS Grup tarafından hayata geçirilen Trabzon Sürmene City Evleri toplam 110 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Trabzon Sürmene City teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Arsin Altınkent daire fiyatları!

AKS Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Arsin Altınkent projesinde toplam 250 adet daire bulunuyor. Proje Trabzon' da yükseliyor. Trabzon Arsin Altınkent daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kaşüstü Aquamarine Platinum Trabzon daire fiyatları!

AKS Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen Kaşüstü Aquamarine Platinum projesi toplam 234 adet daireden oluşuyor. Proje 6 blok şeklinde yükseliyor. Kaşüstü Aquamarine Platinum Trabzon daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Trabzon Kaşüstü Aquamarine Platinum daireler 250 bin TL' den başlıyor!

AKS Grup tarafından hayata geçirilen Trabzon Kaşüstü Aquamarine Platinum projesi toplam 25 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Trabzon Kaşüstü Aquamarine Platinum daireler 250 bin TL' den başlıyor.

AKS Grup Trabzon'a şehir estetiği olan binalar kazandırıyor!

AKS Grup İnşaat, 2008'de Trabzon'da faaliyete başlayan, kısa sürede 5 büyük konut projesini tamamlayan ve 4 projesi de devam eden büyük bir şirket. AKS Grup Trabzon'a şehir estetiği olan binalar kazandırıyor.

AKS Grup İnşaat Trabzon'a estetiği olan binalar kazandırıyor!

AKS Grup İnşaat, 2008' de Trabzon' da faaliyete başlayan, kısa sürede 5 büyük konut projesini tamamlayan ve 4 projesi de devam eden büyük bir şirket...

Aks Grup 1001 Pırlanta Vadisi projesi nerede

Aks Grup'un 1001 Pırlanta Vadisi projesi Trabzon Çukurçayır'da inşa ediliyor...

AKS trabzon Haberi

AKS trabzon

AKS Grup'un İstanbul'da hayata geçirdiği AKS Focus ve AKS City'nin satışları devam ediyor. Trabzon'da 550 konutluk bir konut projesi inşa edecek olan firma şimdiye kadar 25'e yakın proje hayata geçirdi.


Trabzon Yeşilköy havaalanı bölgesinde yükselecek olan AKS Yeşilköy projesi 27 blok halinde inşa edilecek. 550 konutun bulunduğu projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri mevcut.


2017 Ocak'ta satışa çıkacak olan AKS Yeşilköy projesi havaalanına 2 kilometre mesafede bulunuyor. Kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu projede 36 ay faizsiz taksitlendirme imkanından yararlanılabilecek.


AKS Trabzon Yeşilköy projesinde yüzme havuzu, otopark, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, spor salonu yer alacak.


Web: http://www.aksgrupinsaat.com/

Ceren...