24 / 05 / 2024

Aksa İnşaat Portova fiyat 2017

Aksa İnşaat Portova fiyat 2017

Portova projesi Ankara Keçiören'de inşa ediliyor.  Toplam 91 adet daireden meydana gelen Portova Ankara'da Forum Ankara'ya yakın konumda yer alıyor. 

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ayazoğlu ve Yılmaz Alan ortaklığında kuruldu.

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esin Aksaç tarafından kuruldu.

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esin Aksaç tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Portova Ankara'da 550 bin TL'ye 4+1! Yeni Proje!

Aksa İnşaat tarafından hayata geçirilen Portova projesi 91 adet daireden meydana geliyor. Portova Ankara'da 550 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olabilmek mümkün.

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

Aksa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hanzade Konutları 2 blokta 61 daireden meydana geliyor. Peki Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

Aksa Life İnşaat Emlak Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Life İnşaat Emlak Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Belgin Sambur tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi ve İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi ve İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Arslan ve Ali Koz ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi'nde kuruldu.

Beyzade Konutları satış ofisi!

Aksa İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyzade Konutları toplam 94 adet konuttan oluşuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Beyzade Konutları satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ankara Beyzade Konutları' nda fiyatlar 210 bin TL' den başlıyor!

Aksa İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Beyzade Konutları toplam 94 adet konut ve AVM ' den oluşuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Ankara Beyzade Konutları' nda fiyatlar 210 bin TL' den başlıyor.

Aksa İnşaat Portova fiyat 2017 Haberi

Aksa İnşaat Portova fiyat 2017

Toplam 91 adet daireden meydana gelen Portova projesi Ankara Keçiören'de inşa ediliyor.  8 bin 656 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Portova Ankara Forum Ankara'ya yakın konumda yer alıyor. 
 

4+1 daire tiplerine yer verilen Portova Ankara Evleri'nde daire alanları 155 metrekare olarak dizayn ediliyor. 
 

Portova Ankara fiyat listesi!
 

Portova Ankara fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor ve 750 bin TL'ye kadar çıkıyor.  Alba Mimarlık tarafından tasarlanan Portova Ankara'da teslimler 2019 yılı Mayıs ayında gerçekleşecek. 

Peşinde alımlarda yüzde 8 indirim sağlanan Portova'da yüzde 60 peşin ödeniyor. Kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Tel:  +90 532 666 34 73
Web: http://www.portova.com.tr/ -http://www.aksayapi.com/devam-eden-projeler/

Pınar DOĞAN...