27 / 04 / 2024

aksan metal fabrikası ihalesi

aksan metal fabrikası ihalesi

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi'nde yer alan Eski Aksan Metal Fabrikası'nın konut ve ticaret arsalarının ihalesi yarın saat 14.00'te Eskidji Yenibosna'da yapılacak...

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yaman tarafından kuruldu.

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Gebze'de 40.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Tavşanlı Köyü, Köyyeri Mevkii'nde yer alan Sert Demir Çelik Metal fabrikası 40 milyon 900 bin 268 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

MMK Şirketler Grubu’nun İskenderun’daki fabrikası satılmayacak!

Türkiye’deki en büyük Rusya sermayeli yatırım olan İskenderun’daki MMK Şirketler Grubu’na ait metalürji fabrikasının satışından vazgeçildiği bildirildi.

İskenderun metalürji fabrikası satılmıyor!

Türkiye’deki en büyük Rusya sermayeli yatırım olan İskenderun’daki MMK Şirketler Grubu’na ait metalürji fabrikasının satışından vazgeçildiği bildirildi.

Örnek Metal Manisa fabrikası 2016 yılında faaliyete geçecek!

Metal işleme, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri başta olmak üzere imalat sanayiinde faaliyet gösteren firmalar için üretim yapan Örnek Metal, geçen yıla göre yüzde 20 büyüdü.

Corbus, çelikhane yatırımı ile 250 milyon dolar ciro hedefliyor!

Corbus Metal, fabrikasında ihracat odaklı modernizasyon ve revizyon yatırımları yapıyor. Firma, yapacağı çelikhane yatırımıyla üretiminin en az yüzde 60'ını ihracata kanalize etmeyi planlayarak 250 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

Tofaş Otomobil Fabrikası'nda yangın çıktı!

Tofaş Otomobil Fabrikası'nda yangın çıktı Bursa'da, Tofaş Otomobil Fabrikası'nın metal deposunda çıkan yangın, hasara neden oldu.Belediye ekipleri, depoda hasara neden olan yangını kısa sürede söndürüp soğutma çalışması yaptı.

Tuğçelik Aliminyum N-T Grup Transmikser Makina fabrikasını aldı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum N-T Grup Transmikser Makina fabrikasını aldı.

Başakşehir'de fabrika yangını!

Başakşehir'de sanayi sitesinde bulunan bir metal fabrikasında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangında yaralı ve can kaybı yaşanmadı. Fabrika tamamen kullanılamaz hale geldi. İşçiler, alevlerin zarar vermediği malları kurtarmaya çalıştı...

Aksan Metal Fabrikası Kartal arsasının ihalesi yarın 14.00'te!

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi'nde yer alan Eski Aksan Metal Fabrikası'nın konut ve ticaret arsalarının ihalesi yarın saat 14.00'te Eskidji Yenibosna'da yapılacak...

Eski Aksan Metal Fabrikası arsaları 32.5 milyon dolara satılıyor!

Eski Aksan Metal Fabrikası'nın konut ve ticaret imarlı arsaları 32 milyon 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla 27 Aralık'ta ihaleye çıkıyor...

İstanbul Kartal'da konut ve ticaret arsaları ihalesi 27 Kasım'da!

İstanbul Aksan Metal Fabrikası konut ve ticaret arsaları 32 milyon dolardan başlayan muhammen bedelle ihaleye çıkarılıyor.

aksan metal fabrikası ihalesi Haberi

aksan metal fabrikası ihalesi


İstanbul Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Yalnız Selvi Mevkii'nde bulunan brüt 31 bin 229 metrekarelik 87 pafta 2.226 ada 1, 22, 23, 25, 47 ve 49 parsel üzerinde geliştirilmiş yaklaşık 15 bin metrekare büyüklüğe sahip olan Aksan Metal Fabrikası konut ve ticaret arsalarının ihalesi yarın yapılıyor.


Toplam 31 bin 229 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsalar 32 milyon 500 bin dolardan başlayan muhammen bedelle yarın saat 14.00'te ihaleye sunuluyor. 


Müzayede Salonu / No : Eskidji Yenibosna / İstanbul/2272

Müzayede Tarihi / Saati : 27.12.2012 14:00

www.eskidji.com.tr

0212 454 11 77

Detaylı bilgi görüntülemek ve şartname için