27 / 04 / 2024

aksan metal kartal ihale

aksan metal kartal ihale

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi'nde yer alan Eski Aksan Metal Fabrikası'nın konut ve ticaret arsalarının ihalesi yarın saat 14.00'te Eskidji Yenibosna'da yapılacak...

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yaman tarafından kuruldu.

Cenbay İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenbay İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Bay tarafından kuruldu.

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile İrem Tiren tarafından kuruldu.

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Sırımsı tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Orloy İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orloy İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Durgut tarafından kuruldu.

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu!

Irons İnşaat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irons İnşaat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da İbrahim Gerçin tarafından kuruldu.

aksan metal kartal ihale Haberi

aksan metal kartal ihale


İstanbul Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Yalnız Selvi Mevkii'nde bulunan brüt 31 bin 229 metrekarelik 87 pafta 2.226 ada 1, 22, 23, 25, 47 ve 49 parsel üzerinde geliştirilmiş yaklaşık 15 bin metrekare büyüklüğe sahip olan Aksan Metal Fabrikası konut ve ticaret arsalarının ihalesi yarın yapılıyor.


Toplam 31 bin 229 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsalar 32 milyon 500 bin dolardan başlayan muhammen bedelle yarın saat 14.00'te ihaleye sunuluyor. 


Müzayede Salonu / No : Eskidji Yenibosna / İstanbul/2272

Müzayede Tarihi / Saati : 27.12.2012 14:00

www.eskidji.com.tr

0212 454 11 77

Detaylı bilgi görüntülemek ve şartname için