03 / 05 / 2024

akşan projeleri

akşan projeleri

AnkaNatura’da teraslı dubleks dairelerde kaçırılmayacak fırsatlar… 31 Aralık 2012 tarihine kadar AnkaNatura’da teras dubleksi satın almak isteyenlere 24 ay vade için yüzde 0 faiz avantajı ile ödeme seçeneği sunuluyor.

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Şanlıurfa'ya yeni cami ve külliye inşa ediliyor!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışan projeleri teker teker hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temelini attığı camii ve külliye inşaatını sürdürüyor.

Cemal Doğan projeleri hakkında açıklama yaptı!

Habertürk Gazetesi, CMD Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Doğan ile röportaj yaptı.

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Melih Şimşek ve Müge Şimşek ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Satya Pendik Yayalar’da ruhsat alındı!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, projeleri ve yatırımları anlattı. İstanbul Pendik’te inşa edilecek Pendik Yayalar’da ruhsat alındı.

Zonguldak'ta 30 milyon liralık 35 proje hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta toplu açılış törenine katıldı. Bölgede 30 milyon lira tutarındaki 35 proje hizmete açıldı. Erdoğan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Türk Akımı ve Güney Akımı projesi nedir?

Son dönemde yeniden gündeme gelen Güney Akımı ve Türk Akımı projeleri nedir? Karadeniz’in altından geçerek Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşacak Türk Akımı doğalgaz boru hattı nedir? İşte projenin detayları.

Denizli Çal'a yeni meydan projesi!

Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan, ''Düğün salonu, toplantı salonu, sinema salonu birde büyük meydan projemiz var. Ürün çeşidini arttırmak için sera alanları oluşturmaya başladık" dedi.

Ersin Özince: Bankalar boylarını aşan projeleri finanse ediyor!

Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, "7 yıl vadede konut kredisini nereye kadar verebiliriz zannediyorsunuz? Aferin verin derseniz günün birinde cezasını siz ödeyeceksiniz, 2001’de olduğu gibi" dedi.

2. Abdülhamid'in projeleri masaya yatırıldı!

Osmanlı'nın 34. padişahı II. Abdülhamid'in ölümünün üzerinden 98 yıl geçti. 10 Şubat’ta vefat eden 113’üncü İslam Halifesi Abdulhamid’in icraatları ve zamanın sınırlarını aşan projeleri birçok tarihçi ve uzman tarafından masaya yatırıldı.

Akşan Yapı'nın acı günü! Seda Şimşek vefat etti!

Akşan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mert Şimşek’in Eşi Seda Şimşek vefat etti. Akşan YAPI taziye ilanı yayınlattı.

İzmir 35. Teras fiyatları!

35. Teras Evleri projesi İzmir'de Akşan Yapı imzasıyla yükseliyor. İzmir 35. Teras fiyatları 25 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Akşan Yapı 35. Teras Projesi!

Akşan Yapı 35. Teras Projesi Bornova Ege Üniversitesi’ne 25 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede tek katlı konutlar bulunuyor.

akşan projeleri Haberi

akşan projeleri



Hacettepe Ormanı’nın yanı başında ve sürdürülebilir çevre ilkesiyle inşa edilen AnkaNatura’da ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir kampanya başladı. 31 Aralık 2012 tarihine kadar sadece teraslı dubleks dairelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 24 ay vade için ‘ yüzde 0’ faiz avantajı ile ödeme seçeneği sunuluyor. 


Akşan Yapı güvencesiyle Ankara’da hayata geçirilen Türkiye’nin ilk çok katlı çelik konut projesi AnkaNatura’da daire fiyatına teraslı dubleks sahibi olmak isteyenler, özel kampanya fiyatlarından, uygun ödeme koşullarından yararlanabilecek. 


Şehrin keşmekeşinden, gürültüsünden, kalabalığından kaçıp, yemyeşil doğayla iç içe ama bir o kadar da şehre yakın olmak isteyenler için AnkaNatura, Ankara’nın en gözde konut bölgesi Beysukent’te yer alıyor. Büyüklükleri 140 m² ile 376 m² arasında değişen 2+1 daireler ile ara kat dubleksler, bahçe dubleksleri ve teraslı dubleksleri içeren...