21 / 05 / 2024

aksaray 100 milyonluk içme suyu projesi

aksaray 100 milyonluk içme suyu projesi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray'ın içme suyu ile ilgili projesinin Bakanlık tarafından imzalandığını açıkladı. İhale aşamasına gelen projenin yaklaşık 100 milyon lira civarında olduğu söylendi.

Kuyumcukent'te 100 milyonluk vurgun! Eritip yok oldular

Kuyumcukent esnafı yaptıkları ortak basın açıklamasında 100 milyon lira dolandırıldıklarını açıkladı. Esnaflar kendilerini dolandıran kişinin bölgede 3 yıldır çalışan bir esnaf olduğunu belirtirken çeşitli iddiaları da dile getirdi.

TOKİ Konya ve Aksaray'da 4 bin 780 konut inşa ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda hayata geçirilen ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca yürütülen 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında, Konya ve Aksaray'da 4 bin 780 konut hayata geçiriliyor.

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi bugün!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray Sultanhanı 3. Etap 100 bin konut kura çekimi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray Sultanhanı 3. Etap projesinin hak sahipleri bugün belli olacak.

Aksaray TOKİ 100 bin konut kura sonuçları listesi!

Aksaray TOKİ 100 bin konut kura sonuçları listesi haberimizde yer alıyor. İşte Aksaray TOKİ 100 bin konut kura sonuçları listesi ve TOKİ Aksaray Merkez kura sonucu 2020...

TOKİ 100 bin konut Aksaray Merkez kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray Merkez 100 bin konut projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ 100 bin konut Aksaray Merkez kura çekilişi 5 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray Merkezi projesinde yer alan 372 adet konutun kura çekilişi 5 Mart tarihinde yapılacak.

Sahte evraklarla köşkü satın alıp içini boşalttılar!

Mehmet Bülent Ögel 4 yıldır, Deniz Kuvvetleri’nden emekli Tümamiral Mehmet Kazım Ögel'in eşine kalan 100 milyonluk mirasın devlet hazinesine aktarılması mücadeler veriyor...

Deniz GYO'nun 100 milyonluk finansman bonosunun itfası yapıldı!

Deniz GYO tarafından 100 milyon TL nominal TRFDZYO21913 ISIN kodlu finansman bonosunun vadesi bugün itibarıyla  itfa işlemi gerçekleştirildi...

Aksaray Belediyesi'nden 4 bölgeye 43 milyonluk yatırım!

Aksaray Belediyesi, 4 bölgeye 43 milyonluk  yatırım gerçekleştirdi. 700 günde tamamlanan yatırımlar halkın hizmetine sunuldu. 

Sivas'a 100 milyonluk Kale Projesi!

Sivas Belediyesi tarafından yaklaşık 100 milyon lira maliyetle başlatılan "Kale Projesi" kapsamında oluşturulacak açık hava platosunun, dizi ve filmlere ev sahipliği yapması hedefleniyor....

aksaray 100 milyonluk içme suyu projesi Haberi

aksaray 100 milyonluk içme suyu projesi

Kılıçaslan Parkı Nikah Salonu Kültür Kafe'nin yer aldığı tesiste düzenlenen toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, başkan yardımcıları, ilgili daire müdürleri, cemiyet başkanları ile çok sayıda medya mensubu katıldı. Aksaray'ın içme suyu ile ilgili projesinin Bakanlık tarafmdan imzalandığı müjdesini veren Başkan Yazgı, "Bizim 1,5 yıldır uğraşmış olduğumuz ve elhamdülillah orta vadede hesap ettiğimiz bir iş 2 gün önce Kalkınma Bakanlığı'mızm imzası ile tamamlanmış oldu. Bu müjdeli haberi bütün Aksaray halkımızla paylaşmak istedim. Aksaray'ımıza hayırlı olsun inşallah" dedi. Kalkınma Bakanlığı tarafından imzalanan ve ihale aşamasına gelen projenin yaklaşık 100 milyon lira civarında olduğunu ifade eden Başkan Yazgı, "İçme suyu ile ilgili projemizin ilk aşaması DSİ'de görevli proje mühendislerimizin yapmış olduğu çalışmalarda isale hattı, su depoları ve arıtma tesisi olmak...