02 / 05 / 2024

Kuyumcukent'te 100 milyonluk vurgun! Eritip yok oldular

Kuyumcukent'te 100 milyonluk vurgun! Eritip yok oldular

Kuyumcukent esnafı yaptıkları ortak basın açıklamasında 100 milyon lira dolandırıldıklarını açıkladı. Esnaflar kendilerini dolandıran kişinin bölgede 3 yıldır çalışan bir esnaf olduğunu belirtirken çeşitli iddiaları da dile getirdi.



İstanbul Kuyumcukent'te 3 yıldır faaliyet gösteren bir kuyumculuk firması iddiaya göre yaklaşık 100 milyon lira değerinde altınla birlikte ortadan kayboldu. 

Bir araya gelen 9 esnaf dolandırıldıklarını belirterek suç duyurusunda da bulundu. Kuyumcukent'te bir araya gelen mağdurlar yaptıkları basın açıklamasında tepkilerini dile getirdi.

"100 MİLYON LİRALIK DOLANDIRICILIK"

Mağdurların avukatı Ecem Oklu, "Şüpheliler bizim müvekkillerimizi yalanlarla altınlar çalındı, kaçırıldı, vereceğiz diyerek onları kandırarak böyle bir süreç yürütülmüştür. Olayda 9 mağdurumuz var. Biz burada haciz işlemi gerçekleştirdikten sonra olayın birçok mağduru bize ulaştı. Kendilerinin de aynı şekilde dolandırıldığını söylediler.
Şüphelilerden bir tanesi FETÖ'den firari ve yurtdışında bulunmakta. Almanya'ya da para aktarımı gerçekleştirmekteler. Hem altın hem altın ürünlerini göndermekteler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön