08 / 07 / 2024

Kuyumcukent'te 100 milyonluk vurgun! Eritip yok oldular

Kuyumcukent'te 100 milyonluk vurgun! Eritip yok oldular

Kuyumcukent esnafı yaptıkları ortak basın açıklamasında 100 milyon lira dolandırıldıklarını açıkladı. Esnaflar kendilerini dolandıran kişinin bölgede 3 yıldır çalışan bir esnaf olduğunu belirtirken çeşitli iddiaları da dile getirdi.



Başka bir mağdur Cihan Yalçın ise "Ürün aldılar hepsini yavaş yavaş ödediler. En son 10 milyon Türk Lirası’na yakın borçları vardı, şuan geri alamıyoruz. Bu malları da erittiklerini söylediler.

Emeklerimizle yaptığımız ürünlerin hepsini eritmişler. Bizim onlarda 10 kilo altınımız vardı. Toplam piyasada 80-100 kilo arasında mağduriyet var" dedi.

Ziya Yılmaz da, "9 aydır sürekli ürün alıyorduk son verdiğimizi alamadık 1050 gram verdik. Beklemiyorduk böyle bir şey tıkır tıkır geri alıyorduk. Bir güven sağladılar. Son bir ayda olan oldu." diye konuştu.

Mağdurlar çoğunluğu akraba ve altınları eritip ortadan kaybolan kuyumcu firması sahipleri E. Ş., S. Ş., T. Ş., B. Ş., T. Ş., E. H., M. A. hakkında savcılığa girerek suç duyurusunda bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön