17 / 05 / 2024

Kuyumcukent'te 100 milyonluk vurgun! Eritip yok oldular

Kuyumcukent'te 100 milyonluk vurgun! Eritip yok oldular

Kuyumcukent esnafı yaptıkları ortak basın açıklamasında 100 milyon lira dolandırıldıklarını açıkladı. Esnaflar kendilerini dolandıran kişinin bölgede 3 yıldır çalışan bir esnaf olduğunu belirtirken çeşitli iddiaları da dile getirdi.



Şüpheliler tam 9 kişiler. Aileler ve bu işi organize olarak yürütüyorlar. Meblağ olarak da 100 milyon liralık bir kayıp var ortada" diye konuştu.

"ÜRÜN ERİTMEYE BAŞLADILAR"

Mağdurlardan Mesut Olık isimli bir kuyumcu da suçladığı kişilerle yaklaşık 8 yıldır tanıştığını söyleyerek, "Sürekli bitmiş mamul verip bunun karşılığını da alıyorduk. 2022 başından sonra ortaklar arasında kendi aralarında sıkıntılar yaşanmaya başladı.

Bu sıkıntılarda piyasaya yansımaya başladı. İçeride de altın eritmeye başladılar. Sizden geleni eritip bana, benden geleni eritip bir başkasına vererek bu şekilde süreç yürütülmüş. 5 kiloya yakın altın vermiştim. Bu verdikleri altınlarla 1 kilo 100 grama kadar düşürdük" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön