02 / 05 / 2024

aksaray belediyesi kentsel dönüşüm

aksaray belediyesi kentsel dönüşüm

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili ön protokol anlaşması Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Başbakanlık TOKİ Başkanı Turan arasında imzalandı.

Aksaray Eski Terminal Projesi için yıkım başladı!

Aksaray Belediyesi, Eski Terminal alanında yıkımlara başladı. Eski terminalin yerine 8 blokta mağaza, dükkan ve ofislerdan meydana gelen bir proje inşa edilecek...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Aksaray Belediyesi 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 adet dubleks ofis satıyor!

Aksaray Belediyesi, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 25 adet dubleks ofis nitelikli gayrimenkulü 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

Aksaray'da riskli binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Aksaray Belediyesi, kent genelinde tehlike yaratan binaların yıkımına aralıksız devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Aksaray'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye kent genelinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm için bilgilendirme ofisleri kuruldu.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Aksaray Belediyesi'nden kira ödemelerinde indirim!

Aksaray Belediyesi, pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren esnaflar için kira ödemelerinde indirim yapma kararı aldı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

aksaray belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

aksaray belediyesi kentsel dönüşüm

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen basın toplantısında ön anlaşmasını detaylarını paylaşan Başkan Yazgı, "TOKİ Başkanı ile imzalamış olduğumuz Sanayi Dönüşüm Projesinin müjdesini vermek için toplantı düzenledik. Bu konu ile alakalı olarak TOKİ ile uzun süren bir görüşme sürdürüyorduk ve bu görüşmeyi önceki gün tamamladık ve ön protokol anlaşmasını imzaladık" dedi. Sanayi Dönüşüm Projesinin baştan aşağı tamamen yenilerek esnaf ve sanatkarların isteği doğrultusunda yenilen hazırlandığını hatırlatan Başkan Yazgı, "Oda başkanları ve esnaflarımızla yaptığımız toplantı neticesinde sanayi kentsel dönüşüm projesi için yeni bir proje yaptık. Görüşme sonrasında üniversite ve organize sanayi arasında kalan 300 hektarlık alana 100, 200, 300, 400 ve 500 metrekareden oluşan 5 farklı tipte dükkan yapacağız. Bu dükkanları TOKİ ile beraber yapacağız. Yeni projede amacımız şuan mevcut sanayideki esnafımızı...