05 / 05 / 2024

Aksaray İSKİ meydan

Aksaray İSKİ meydan

Aksaray'da bulunan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait binanın "Meydan Projesi" kapsamında yıkılmasına karar verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, binanın yıkılarak yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılmasına karar verdi.

Üsküdar İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Üsküdar İskelesi'ne Ait 1/5000 Ölçekli Ve 1/1000 Ölçekli Üsküdar Meydanı Ve Yakın Çevresi Nazım Ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Üsküdar'a 3 katlı çarşı geliyor!

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Üsküdar Meydanı yeni yüzüyle görücüye çıkacak!

İstanbul'da iki yakayı birleştiren Marmaray’ın inşasıyla yıllardır meydan olma özelliğini kaybeden Üsküdar Meydanı, yeniden tasarlanıyor.

Meydan Mimarlık Tasarım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meydan Mimarlık Tasarım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 30 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Karagöz ve Jose Manuel Garcıa ortaklığında kuruldu. 

Aksaray İSKİ binası yerine yapılacak projenin ihalesi 19 Şubat'ta!

Aksaray İSKİ binası yerine İBB Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta...

Üsküdar'da artık karayla deniz birleşmeyecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen "Üsküdar'da denizle kara birleşti, şeklinde haberlere yansıyan manzara, meydan ve şu anda devam eden yağmur suyu kanal çalışması tamamlandığında ortadan kalkacak." şeklinde açıklama yaptı. 

Mevlüt Uysal, Üsküdar Meydanı Projesi'ni inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Meydanı Projesi'ni yerinde inceledi.

Üsküdar'da 12 mahallede acele kamulaştırma!

Üsküdar'da 12 mahallede Mimar Sinan Meydanı Düzenleme Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı.

Eminönü meydanı yeniden düzenleniyor!

İBB'nin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Mısır Çarşısı Meydanı, Yeni Cami ve Üsküdar-Kadıköy-Boğaz iskelelerinin çevresi yeniden düzenleniyor

Üsküdar meydanı 3 kat büyüyecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Meydanı Projesi'yle meydanı 3 kat büyüteceklerini söyledi. Başkan Türkmen, "Gelecek yıl Ekim ayında Üsküdar Meydan'daki bu projelerimizi tamamlamış oluyoruz." dedi.

Aksaray İSKİ meydan Haberi

Aksaray İSKİ meydan
Aksaray'da bulunan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait binanın "Meydan Projesi" kapsamında yıkılmasına karar verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, binanın yıkılarak yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılmasına karar...