02 / 05 / 2024

aksaray müsiad şubesi

aksaray müsiad şubesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) Aksaray Şubesi’ nin İnşaat Sektör Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Kentsel Dönüşüm ve Uygulama Alanları konusu görüşüldü...

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

MÜSİAD Umman'da ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanma hedefleyen MÜSİAD, Umman'da temsilcilik açtı. Dernek, Umman'daki açılışla 83 ülkede 213 temsil noktasına ulaştı.

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

MÜSİAD'dan Danimarka'ya yeni ofis!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Danimarka'nın Glostrup bölgesinde kiraladığı yeni ofisi teslim aldı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

MÜSİAD Ankara’da toplandı! 

MÜSİAD Ankara’da düzenlenen bilgilendirme toplantılarının bu haftaki konuğu Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım oldu. 

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

MÜSİAD Suriye'de ticaret merkezi ve ofis açacak!

MÜSİAD, Suriye'de ticaretin geliştirilmesi ve insanların rahata kavuşması için ticaret merkezi ve şube açacak. Derneğin Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

aksaray müsiad şubesi Haberi

aksaray müsiad şubesi


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi’nin İnşaat Sektör Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.


Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nda gerçekleştirilen toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Başkan Yardımcıları Yılmaz İlhan, Refik Gündoğar, Mustafa Karahancı, Güven Kemerkaya, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Kalkınma Kurulu Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, MÜSİAD Aksaray Şube başkanı Abdulkadir Karatay, MÜSİAD Şube Başkan Yardımcısı Kerim Yardımlı, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yusuf Şahin, Öğretim üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız, Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Yardımlı, STK Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Serdar Boysak, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı M. Hilmi Kumkumoğlu ve belediyenin teknik elemanları katıldı.


Kentsel Dönüşüm ve Uygulama Alanlarının konu edildiği toplantıda konuşan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, inşaat sektörünün önemine...