29 / 04 / 2024

aksaray osb nerede

aksaray osb nerede

Aksaray Valisi, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şeref Ataklı yaklaşık 650 kişinin daha istihdam edileceği 140 dönümlük sanayi parselinin 2 ayrı yatırımcıya tahsis edildiğini söyledi.

Aksaray OSB'ye 74 bin metrekare arsa tahsis edildi!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde, 150 kişinin istihdam edileceği 74 bin metrekare parsel tahsisi yapıldı. Aksaray Valisi, OSB'de yatırım amacıyla üretim yapmak isteyen çok sayıda yatırımcının Aksaray'a geldiğini söyledi....

TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. TOKİ Aksaray kura yeri 2020 nerede, TOKİ Aksaraya Merkez kura saati ne zaman? TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati...

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekli kategorisinde satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan TOKİ Aksaray Merkez projesinde toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

Konya 4. OSB sanayicileri yol istiyor!

4. OSB’de faaliyet gösteren sanayiciler, iş yerlerine ulaşırken imar planında yer alan giriş yolunun yapılmaması nedeniyle Aksaray Yolu’nda yaklaşık 10 kilometre fazladan yol kat ediyor. Bu da zaman ve yakıt kaybına yol açıyor

Aksaray OSB'de 2. genişletme altyapı çalışmaları incelendi!

Aksaray’da Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyeleri, altyapı ihalesi yapılan 2. genişleme alanında incelemelerde bulundu.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da kura çekiliş yöntemiyle 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

Aksaray OSB'de 2 yatırımcıya parsel tahsis edildi!

Aksaray Valisi, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şeref Ataklı yaklaşık 650 kişinin daha istihdam edileceği 140 dönümlük sanayi parselinin 2 ayrı yatırımcıya tahsis edildiğini söyledi.

Aksaray OSB'de 140 dönüm sanayi parseli yatırımcıya tahsis edildi!

Aksaray Valisi, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şeref Ataklı yaklaşık 650 kişinin daha istihdam edileceği 140 dönümlük sanayi parselinin 2 ayrı yatırımcıya tahsis edildiğini söyledi.

Aksaray OSB altyapı ihalesi 29 Eylül'de!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Aksaray OSB İlave Alanına ait altyapı yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 29 Eylül'de gerçekleşecek.

Aksaray OSB altyapı yapım ihalesi 29 Eylül'de!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Aksaray OSB ilave alanına ait yol, içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 29 Eylül 2015'te gerçekleşecek.

aksaray osb nerede Haberi

aksaray osb nerede

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Vali Şeref Ataklı Başkanlığında, Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, Yönetim Kurulu Üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar’ın katılımıyla OSB Bölge Müdürlüğünde yapıldı. Gündemdeki konuları değerlendirdiklerini ifade eden Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Ataklı toplantı sonunda yaptığı açıklamada; 650 kişinin daha istihdam edileceği 140 dönümlük sanayi parselinin yeni yatırımcılara tahsis edildiğini söyledi.


Vali Ataklı, OSB Yönetim kurulu tarafından daha önce alınan ve uygulaması başlayan karar gereği yatırım için yer tahsis edilip, yatırımı gerçekleştirmeyen yatırımcıların tahsislerinin iptal edilerek yatırım için talepte bulunan yeni yatırımcılara tahsis edilmesi uygulamasının devam ettiğini belirtti. Yapılan toplantıda süresi içinde yatırımlarını gerçekleştirmeyen yatırımcıların durumlarının değerlendirildiğini ve iptal kararları...