08 / 05 / 2024

Aksaray Özel Sema Anadolu Fen Lisesi kaçak mı

Aksaray Özel Sema Anadolu Fen Lisesi kaçak mı

Aksaray Belediyesi'nin ekipleri kaçak olarak yapılan paralel yapıya ait okulda bahçe duvarları ve içinde yer alan spor tesislerini yıktı. Özel Sema Anadolu Fen Lisesi’nin bahçe duvarlarını ve içinde yer alan spor tesisleri yıkıldı.

İl Özel İdareden büyük fırsat! O ilde tam 23 arsa satacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bahçesaray Mahallesinde 1 Adet, Armutlu Köyünde 13 adet, Akpınar Köyünde 2 adet, Balcı Köyünde 4 Adet, Eşmekaya Kasabasında 2, Ereğlikapı Mahallesinde 1 adet olmak üzere toplam 23 adet arsayı satışa çıkardı.

Aksaray'da 2 bin 754 TL'den başlayan fiyatlarla 97 adet gayrimenkul satılıyor!

Aksaray İl Özel idaresi, Aksaray ilinde yer alan 97 adet gayrimenkulü 2 bin 754 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Aksaray Merkez'de satılık 134 arsa!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni, Aksaray ilinde yer alan 134 arsayı satıyor...

Aksaray Merkez'de satılık 134 arsa!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni İhale Komisyonu Başkanlığı, Aksaray Merkez'de yer alan 134 adet arsayı satışa çıkardı. 

TOKİ Aksaray Merkez Emekli kura çekilişi tam listesi!

TOKİ Aksaray Merkez Emekli kura çekilişi tam listesi bugün saat: 09.30’dan itibaren açıklanıyor. Toplamda 300 adet konutun emekliye özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

2016 TOKİ Aksaray Merkez Emekli kura sonuçları!

2016 TOKİ Aksaray Merkez Emekli kura sonuçları bugün saat: 09.30’dan itibaren açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Aksaray Merkez kura sonuçları!

TOKİ Aksaray Merkez kura sonuçları 12 Mayıs 2016 Perşembe günü açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldığı projede daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt kura çekimi!

TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt kura çekimi 13 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Toplamda 56 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Evleri kura sonuçları!

TOKİ Aksaray Merkez Evleri kura sonuçları 12 Mayıs 2016 gününde yapılacak. Ödemelere göre taksitlerin 180 aydan başladığı TOKİ Aksaray Emekli Konutları'nda 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

Aksaray Özel Sema Anadolu Fen Lisesi'nin kaçak yapıları yıkılıyor!

Aksaray Belediyesi'nin ekipleri kaçak olarak yapılan paralel yapıya ait okulda bahçe duvarları ve içinde yer alan spor tesislerini yıktı. Özel Sema Anadolu Fen Lisesi’nin bahçe duvarlarını ve içinde yer alan spor tesisleri yıkıldı.

Aksaray'da devlet arazisini okulun zimmetine mi geçirdiler?

Aksaray'da FETÖ/PDY'ye finansman desteği sağladığı belirlenen özel okulun usulsüz yollarla zimmetine geçirdiği alanda yaptırılan kaçak halı saha ve etrafındaki duvar, belediye ekiplerince yıkıldı.

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları 12 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldı.

TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri kura çekilişi!

TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri kura çekilişi 12 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Toplamda 300 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacak.

Aksaray Özel Sema Anadolu Fen Lisesi kaçak mı Haberi

Aksaray Özel Sema Anadolu Fen Lisesi kaçak mı

Aksaray Belediyesi ekipleri, imara aykırı ve kaçak olarak inşa edilen Özel Sema Anadolu Fen Lisesi’nin bahçe duvarlarını ve içinde yer alan spor tesislerini yıktılar.


Sabah erken saatlerde harekete geçen Belediye ekipleri, çok sayıda polis nezaretinde kaçak yapıları kepçe ile yıktı.


Okul idarecilerinin kaçak yapıların yıkımı sırasında öğrencileri bir araya toplayıp basını ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı  hedef göstererek aleyhte gösteri yapması dikkat çekti.


Paralel yapıyla mücadele konusunda kararlı ve azimli olduklarını ifade eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı “Paralel yapının bu memlekete, bu ülkeye ne kadar çok zarar verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bizler belediye olarak bu yapıyla mücadele etmek anlamında yapılacak her şeyi sonuna kadar yapacağız. Bizim isteğimiz bu okulda çocukları olan ailelerin biran önce çocuklarını, bu okullardan...