13 / 05 / 2024

aksaray toki çekilişi 2018

aksaray toki çekilişi 2018

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Aksaray'da hayata geçirilen 807 konutun, hak sahipleri kura ile belirlendi. 

TOKİ kura tarihleri takvimi belli oldu! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura tarihleri takvimi 2022 vatandaşların gündeminde bulunuyor. TOKİ kura tarihleri takvimi il il peş peşe çekilecek. Peki, 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ 100 bin konut Aksaray Merkez kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray Merkez 100 bin konut projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Aksaray Merkez kura çekilişi 2020 yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray Merkez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ 100 bin konut Aksaray Merkez kura çekilişi 5 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray Merkezi projesinde yer alan 372 adet konutun kura çekilişi 5 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Aksaray Sultanhanı 2. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Aksaray Sultanhanı 2. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projedeki 253 daire sahiplerini bulacak...

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir kura çekilişi 3 Ocak'ta!

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu projesinde yer alan 42 adet konutun kura çekilişi 3 Ocak'ta yapılacak.

Aksaray Zafer Mahallesi kura çekilişi 3 Ocak 2018!

Aksaray Zafer Mahallesi kura çekilişi 3 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. Projede 335 adet konut bulunuyor.

Aksaray Güzelyurt TOKİ kura çekilişi!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde toplamda 124 daire bulunuyor. Aksaray Güzelyurt TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

aksaray toki çekilişi 2018 Haberi

aksaray toki çekilişi 2018


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen kura töreninde, başvurunun fazla olması dolayısıyla yoğunluk vardı.

TOKİ Proje Uzmanı Esin Kara Cenğiz, kura sonrasında açıklamalarda bulundu. Cenğiz,  bir aileye lazım olan tek şeyin sıcak bir yuva olduğunu belirterek, bugün verilecek 807 konutla birçok ailenin, bu imkana kavuşacağını dile getirdi.

Daha sonra TOKİ yetkilileri ve noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişte, konut sahibi olanlar sevinirken, kurada isimleri çıkmayan vatandaşlar ise üzüntü yaşadılar. Kura sonucunda 6 bin 779 başvuru sahibinden, 807'u konut almaya hak kazandı.