28 / 08 / 2024

Aksaray Üniversitesi nerede

Aksaray Üniversitesi nerede

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılanması için özel idarenin üniversite kampüsü içerisinde yurt yapabileceğini söyledi.

TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. TOKİ Aksaray kura yeri 2020 nerede, TOKİ Aksaraya Merkez kura saati ne zaman? TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati...

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Aksaray Muzaffer Çakır Semt Polikliniği açıldı!

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Muzaffer Çakır Semt Polikliniği vatandaşların hizmetine açıldı.

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

AYBÜ Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi kuruldu!

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde bulunan Şereflikoçhisar Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne bağlanıyor...

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

ASÜ Mühendislik Fakültesi binasının eksikleri gideriliyor!

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, tadilatta olan eski Mühendislik Fakültesi binasını inceledi. Binanın bir bölümünün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, bir bölümünün ise Sağlık Yüksekokulu olarak kullanılacağını belirtti.

Aksaray Üniversitesi'ne giden yollar asfaltlandı!

Aksaray Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafınca Aksaray Üniversitesine giden yol asfaltlandı. Gidiş geliş iki buçuk kilometre mesafede olan üniversite yolunun genişletildi.

Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekli kategorisinde satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan TOKİ Aksaray Merkez projesinde toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da kura çekiliş yöntemiyle 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

İzmir Marka 333 nerede?

Marka 333 İzmir projesi Özdeker İnşaat tarafından Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. Peki, İzmir Marka 333 nerede?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekimi için 225 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunuluyor. Peki Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Aksaray Üniversitesi nerede Haberi

Aksaray Üniversitesi nerede

Yapılacak yurtların 15 yıllığına Kredi Yurtlar Kurumuna kiralanabileceğini belirten Vali Ataklı, özel sektöründe bu konuda daha etkin olması gerektiğini belirtti. İl Genel Meclisini ziyaretinde yurt konusunda açıklamalarda bulunan Vali Ataklı, Aksaray Üniversitesinin gelişerek büyüdüğünü öğrenci sayısının 20 bine yaklaştığını ifade etti. Aksaray merkezde 16-17 bin öğrenci sayısına ulaşan Aksaray üniversitesinin yeni kurulan tıp fakültesi ve diğer bölümlerle daha da büyüyeceğini belirten Vali Ataklı, “Bu öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. Yurt kapasitesine bakıldığında hem Kredi Yurtlar Kurumu hem özel sektörün toplamda yaklaşık 6 bin kişilik kapasitesi bulunuyor. Buna karşılık yaklaşık 10 bin öğrenciye daha yurt gerekiyor” dedi.

Yurt ihtiyacının karşılanmasına dönük yaptıkları çalışmada üniversite kampüs alanı içerisinde 250 dönüm araziyi tahsisten çıkartıp hazineye devrini sağlayarak burada imar çalışması yaptıklarını ifade eden...