06 / 05 / 2024

Aksaray Yenikapı Marmaray bağlantısı

Aksaray Yenikapı Marmaray bağlantısı

Aksaray - Yenikapı metro uzatması yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katılacağı törenle hizmete açılıyor. İşte Aksaray - Yenikapı - Aksaray metro bağlantısının açılış saati...

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Yenikapı Müzesi geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, göreve geldiğinde, Marmaray kazılarında çıkan eşsiz eserlerin sergileneceği Yenikapı Müzesi projesini hayata geçirmeyi hedefliyor...

Aksaray- Beyazıt arası yayalaştırılıyor!

BİMTAŞ tarafından İstanbul'un en önemli yerlerinden olan Vatan Caddesi, Unkapanı'ndan Aksaray'a uzanan Atatürk Bulvarı ve devamında Aksaray'dan Yenikapı'ya uzanan Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddeleri'nin yeniden düzenlenmesi projeleri ihale edildi.

Marmaray Yenikapı'da 5 parsel kiralanacak!

TCDD İşletmesi 1. Bölge Müdürlüğü, Marmaray Yenikapı'da bulunan 5 parseli açık ihale usulüyle kiraya veriyor. İhalesi 11 Nisan 2016 tarihinde saat 14:00'de gerçekleşecek.

Yenikapı, Aksaray ve Yedikule'deki tarihi evler otele dönüştürülecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tarihi yarımada için kritik bir karara imza attı. Eminönü’nden sonra Yenikapı, Aksaray ve Yedikule’yi de turizmin hizmetine açtı. Tarihi semtlerin dokusunu bozacak karar yoğun inşaat faaliyeti yaratacak.

Yenikapı'daki inşaatlarla tarih yeniden yazıldı!

Marmaray ve Metro projeleri kapsamında Üsküdar, Sirkeci ve Yenikapı’daki istasyonların inşasıyla açığa çıkan arkeolojik bulgularla gemicilik üzerine bilinenler de baştan sona değişti. Yenikapı'daki inşaatlarla tarih yeniden yazıldı.

1971 yılında Aksaray'da altı şeritlik yeni yol trafiğe açılmış!

1971 yılında Aksaray'da 40 milyon lira sarfıyla yıl sonuna kadar tamamı bitirilecek olan Aksaray alt - üst geçidini, Yenikapı'ya bağlayan 400 metre uzunluğundaki yol, törenle trafiğe açılmış.

Yenikapı sahilindeki tüm binalar yıkılacak!

Bakanlar Kurulu Kararı ile ‘ yenileme alanı ’ ilan edilen ve Yenikapı Marmaray İstasyonu ile sahil yolu arasındaki 60 bin metrekarelik bölgenin çehresi sil baştan yenileniyor.

Yenikapı’da 60 bin metrekarelik alan yıkılıyor!

Bakanlar Kurulu Kararı ile ‘yenileme alanı’ ilan edilen ve Yenikapı Marmaray İstasyonu ile sahil yolu arasındaki 60 bin metrekarelik bölgenin çehresi de sil baştan yenileniyor.

Metro hattında ev fiyatları neydi, ne oldu?

İstanbul metro hattı genişlemeye devam ediyor. Aksaray-Yenikapı arasındaki 665 metrelik bağlantının da açılmasıyla gözler ev fiyatlarına çevrildi... Metro hattında ev fiyatları neydi, ne oldu?

İSPARK'tan Yenikapı İstasyonu'na 400 araçlık otopark!

İSPARK, Aksaray-Yenikapı metro hattının Yenikapı istasyonunda Park Et Devam Et otoparkını hizmete açtı. Aracını park eden vatandaşlar Üsküdar’a, Kartal’a, Atatürk Havalimanı’na, Taksim’e, Bağcılar’a ve Başakşehir’e devam edebilecek.

Aksaray Yenikapı metrosu geldi ev fiyatları patladı!

Aksaray Yenikapı metro geldi ev fiyatları patladı. AKSARAY-Yenikapı arasındaki 665 metrelik bağlantının da açılmasıyla gözler ev fiyatlarına çevrildi. İlçe genelinde metrekare fiyatları bu süreçte 2.349 liraya kadar ulaştı...

Metro hattında ev fiyatları neydi, ne oldu?

İstanbul metro hattı genişlemeye devam ediyor. Aksaray - Yenikapı arasındaki 665 metrelik bağlantının da açılmasıyla gözler ev fiyatlarına çevrildi...Metro hattında ev fiyatları neydi, ne oldu?

Aksaray Yenikapı Marmaray bağlantısı Haberi

Aksaray Yenikapı Marmaray bağlantısı

Aksaray-Yenikapı Metrosu yarın (9 Kasım 2014 Pazar) saat 11.00'de Aksaray metrosu önünde Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ın katılacağı bir törenle hizmete açılıyor. 


Yenikapı - Aksaray Metro Hattı 0,7 kilometre uzunluğunda ve hat boyunca yolculuk süresi 1 dakika olarak belirlendi. 


Aksaray Hafif Metro (LRTS) İstasyonu - Yenikapı İstasyonu Bağlantısı!


Yenikapı İstasyonu bölgesinde inşa edilen LRTS Yenikapı İstasyonu; hem Taksim istikametinden gelecek olan yolcuların hem de Marmaray vasıtası ile gelen yolcuların Otogar-Havaalanı ve Başakşehir yönüne ulaşmasını sağlayacak önemli bir istasyon.


Aksaray - Yenikapı metro hattı, İstanbul metrosu ile Marmaray'ı birbirine bağlayacak.


Emre Kulcanay /...