17 / 05 / 2024

akşehir selçuklu

akşehir selçuklu

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Hıdırlık ve Kent Ormanı’nın ilçenin ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirterek, Akşehir’in yeni piknik alanlarına ve yeşil alanlara ihtiyacının olduğunu söyledi...

Başakşehir metrosu çalışıyor mu, açıldı mı? M3 Kirazlı-Kayaşehir metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'da dün akşam etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Başakşehir'de yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşlar Başakşehir metrosu hakkındaki son gelişmeleri merak ediyor. 

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir'den KDV'den muaf arsa fırsatı! Selçuklu'da 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu'da yer alan arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Selçuklu'da 16.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan arsayı 16 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Sille Mahallesi, 28332 ada 2 parselde yer alan arsayı toplam 13 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor. 

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

Konya Selçuklu'da 4 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 milyon 932 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Selçuklu'da 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu'daki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 3 Nisan'da yapılacak..

Selçuklu Vadi Sancaktepe'de 3 bin TL taksitle!

İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy , Kartal , Maltepe , Sultanbeyli , Pendik, Ümraniye , Ataşehir gibi bölgenin önemli ilçelerine komşu konumda yükselen Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzası taşıyor..

Konya Selçuklu'da 10.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu İlçesi, Yazır Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Konya Selçuklu'da 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu ilçesi Dikilitaş Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek..

Sivas'taki Selçuklu tarzı medrese inşaatı yıkılıyor!

Fetih İlim ve Araştırma Vakfı adına Kardeşler Mahallesi'nde 9 dönümlük arazi üzerine İsmailağa Cemaati'ne bağlı eğitim kurumu olarak hizmet vermek üzere 1992 yılında yapımına başlanan Selçuklu tarzı medrese inşaatının akıbeti belli oldu.

akşehir selçuklu Haberi

akşehir selçuklu


Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Hıdırlık ve Kent Ormanı’nın ilçenin ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirterek, Akşehir’in yeni piknik alanlarına ve yeşil alanlara ihtiyacının olduğunu söyledi.


Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul Hıdırlık, Kuruçay ve Selçuklu parklarının barbekü yapmaya ve piknik alanı olmaya uygun olmadığını belirterek, “Artık Akşehir’in büyük parklara ihtiyacı vardır. Akşehir Bölge Hastanesi arkasındaki Akşehir Belediyesi’ne ait 90 bin metrekarelik alan içinde su havuzları, yürüyüş parkurları, spor tesisleri, oyun alanları, bisiklet parkuru ve barbekü yapılabilecek alanların olduğu bir park olarak düzenlenebilir. Bu alan birinci sınıf tarım arazisi olup, Akşehir Belediyesi, Konya İl Tarım Komisyonu’na müracaatını yapmıştır. Bu Bölge Hastanesi arkasındaki 90 bin metrekare alan Kültür Park olarak düzenlendiğinde Akşehir’in ihtiyacını karşılayacaktır” dedi.


Engili kasabasının 30 Mart 2014 tarihinden sonra Akşehir’in mahallesi olacağını...