03 / 05 / 2024

Akşehir su tesisi

Akşehir su tesisi

Konya'nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. Atık su arıtma tesisinin 11 Milyon Euro bedel ile ihalesi yapıldı.

Başakşehir'deki TOKİ arazisinin imarı değiştirildi mi?

TOKİ kendi mülkiyetindeki 6 bin 300 metrekarelik parsel için imar planını değiştirdi. Başakşehir’deki TOKİ arazisi, “özel sağlık tesisi” alanı yapıldı.

Konya Akşehir'de 14.5 milyon TL'ye icradan satılık et entegre tesisi!

Akşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya İl, Akşehir İlçe, 262 Ada, 52 Parselde yer alan et entegre tesisi ve arsasını 14 milyon 474 bin 219 TL'ye icradan satıyor...

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi!

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi 364 bin metrekare alan üzerinde 10 blok olarak yükseliyor. Projede, konut, ofis, otel, spor tesisi, kongre merkezi gibi alanlara yer veriliyor...

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Konya Akşehir'e 11 milyon TL'lik su arıtma tesisi yapılıyor!

Konya'nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. Atık su arıtma tesisinin 11 Milyon Euro bedel ile ihalesi yapıldı.

Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Akşehir Su ve Atıksu Projesi” kapsamında Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başladı.

Başakşehir'e yeni üniversiteler geliyor!

İstanbul Başakşehir'de 14,9 hektar ve 47,7 hektarlık alana üniversite ve özel eğitim tesisi yapılması amacıyla imar planı değişikliğine gidildi. İmar planı bugün askıya çıkarıldı...

Başakşehir Spor Kulübü'ne altyapı tesisi inşa edilecek!

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ: "13 ayda bitmesi öngörülen altyapı tesisleri ve akademi için yaklaşık 10 milyon avroluk bütçe olacağını tahmin ediyorum" dedi.

Akşehir Özel Park Hayat Hastanesi açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya’nın Akşehir ilçesinde yapımı tamamlanarak hizmete giren 100 yatak kapasiteli özel bir hastanenin açılışını yaptı .

Konya Akşehir'in su hattı yenilenecek!

Avrupa Birliği (AB) Hibe Desteği kapsamında Konya'nın Akşehir ilçesinde önümüzdeki yıl içerisinde başlanacak olan İçme Suya Hattı yenileme, Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisleri hakkında bir toplantı yapıldı.

Başakşehir Belediyesi'nden gölet haberlerine tekzip!

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Göleti ile ilgili yayınlanan haberler için bir tekzip yayınladı.Yayınlanan tekzipe göre imar hakkıyla sınırlı olarak gerçekleştirilecek proje ile yükleniciye, sadece yapı alanının bulunduğu yerde hak tesisi yapılacak...

Başakşehir su kesintisi 15 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir ilçesinin Bahçeşehir 1. Kısım mahallesinde ana isale hattı arızası nedeni ile 15 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Akşehir su tesisi Haberi

Akşehir su tesisi

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'deki alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyerek* çalışmalar tamamlandıktan sonra 24 Ağustos Bulvarının sıcak asfaltla kaplanması konusunun değerlendirildiğini söyledi. 


Avrupa Birlimi (AB) hibe desteği alınarak geçtiğimi/, günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ihalesi yapılan Akşehir Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Şebekesi işinde kollektor hat yapım çalışmaları başlıyor. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. 11 Milyon Euro bedel ile ihalesi yapılan atık su arıtma tesisi ve 36 kilometrelik kollektor hattı değişimi ile Akşehir'imiz de uzun yıllar kanalizasyon ile ilgili sıkıntı yaşanmayacak" dedi. 


Başkan Akkaya, Akşehir'de ihalesi yapılan yağmur suyu drenaj projesi yapım...