29 / 04 / 2024

Akşehir turizm

Akşehir turizm

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından, Akşehir'deki turizmin gelişmesi amacıyla bir istişare Akşehir Kaymakamlığı'nda birçok kişinin katılımı ile bir toplantı düzenlendi.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

İmtilak Emlak İnşaat Limited Şirketi Başakşehir Şubesi kuruldu!

İmtilak Emlak İnşaat Turizm Çeviri Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ak Resort Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Resort Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güner tarafından kuruldu.

Başakşehir Hoşdere Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

Başakşehir Hoşdere Köyü Muhtelif Parseller ile Bu Parseller Arasında Kalan Yol ve Park Alanlarına ilişkin Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Onurkent Başakşehir nazım imar planı askıda!

Başakşehir İkitelli Gecekondu Önleme Bölgesi ( Onurkent ) Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Bahçeşehir Turizm Tesis Alanları imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İlçesi, 24.02.2003 onaylı Bahçeşehir Belediyesi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Akşehir İnşaat Turizm Taşıma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akşehir İnşaat Turizm Taşıma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kerem Yıldız imzasıyla kuruldu.

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi açıldı!

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi, Bilal Şeker Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde açıldı.

Akşehir Arasta Çarşısı restorasyonu 2017'de tamamlanacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Akşehir’de bulunan asırlık Arasta Çarşısı’nda 300 işyerinde restorasyon çalışması başladı ve devam ediyor. Çalışmaları 2017 yılında tamamlanacağı çarşının turizm açısından büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Konya Akşehir Arasta Çarşısı’nda tarihi dönüşüm!

KONYA Büyükşehir Belediyesi, Akşehir’de bulunan asırlık Arasta Çarşısı’nda başlattığı sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmalarına hızla devam ediyor. Çarşı ilçeye ekonomik haraketlilik ve turizm açısından katkı sağlayacak.

Akşehir turizm Haberi

Akşehir turizm

Akşehir Kaymakamlığı'nda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Ali Dursun, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, II Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Osman Çorumlu, Akşehir Müze Müdürü Ömer Faruk Türkan, Akşehir MYO Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Kadir Öztaş, Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği yetkilileri, Akşehir'deki turizm belgeli otellerin yetkilileri, bazı restoran ve dinlenme tesisi yetkilileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir'de böyle bir toplantının yatıya katılan katılımcılarımızın çok değerli görüşlerini ve düşüncelerini almak istedik" dedi. 

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da, toplantının Akşehir için hayırlı ve faydalı olmasını diledi. 

Başkan Akkaya, "Burada pratiğe yansıyacak, eylem planı oluşturacak somut öneriler ve uygulanabilir konuları ele alarak, bunları uygulamaya koyacağız....