12 / 05 / 2024

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.R.Hammood Al- Sudani tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül'de kuruldu.

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Savga tarafından kuruldu.

Npr İnşaat Alüminyum Cam Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Npr İnşaat Alüminyum Cam Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faik Çelik tarafından kuruldu.

Hakan Cam İnşaat Nakliyat Kimya ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Cam İnşaat Nakliyat Kimya ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Sedef tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.R.Hammood Al- Sudani tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül'de kuruldu.

Ocaklar Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocaklar Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Ömer Ocak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta Sancaktepe, Samandıra, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

NRD İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliyat Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NRD İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliyat Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Aydınlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Hayata Cam Kat ikinci yılını yenilenen yüzüyle kutluyor!

Anadolu Cam, camın sağlığını, saflığını ve de güzelliğini hayatın her anına taşımak amacıyla oluşturduğu ‘ Hayata Cam Kat ’ projesinin ikinci yılında internet sitesini yeniledi.

Ataşehirli öğrenciler, Cam Yeniden Cam projesini destekliyor!

Ataşehirlilerin çevre konusunda daha bilinçli olması amacıyla birçok projeye imza atan Ataşehir Belediyesi, projeler üretmeye devam ediyor. Ataşehirli öğrenciler, ‘ Cam Yeniden Cam ’ projesini destekliyor.

Retaş Nakliyat İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retaş Nakliyat İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reşat Torun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy, Alanaldı Caddesi'nde kuruldu.

Bozdağ Hırdavat Nakliyat Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdağ Hırdavat Nakliyat Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Bozdağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Tuzla, Yayla Mahallesi'nde kuruldu.

Trakya Cam İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na katıldı!

Düzcam pazarının öncü kuruluşu Trakya Cam Sanayii A.Ş, 12-15 Mart 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15’incisi düzenlenen İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na damgasını vurdu.

Özdemirler Plan Proje İnşaat Taahhüt Tesisat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemirler Plan Proje İnşaat Taahhüt Tesisat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Özdemir, Yaşar Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mart'ta kuruldu.

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.R.Hammood Al- Sudani tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu.


Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her nevi cam ve cam ürünleri, her kalınlık ve ebatta düz cam, ısı cam, telli,  buzlu, renkli cam, pencere-vitrin camları, oto camları ve her türlü aynanın  imalatı, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.  2. Her türlü cam ve aynanın rodaj, bizote, kumlama, boyama, vitray ve cam  süsleme işlerini yapmak.  3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  4. Yurt içinde ve yurt...