05 / 05 / 2024

Aksel Enerji açıklama

Aksel Enerji açıklama

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. Biaş'tan talep edilen açıklamayı yayınladı.

'Doğal gaza yüzde 224 zam geldi' iddiasına EPDK'den jet hızında açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), doğal gaz tarifelerine ilişkin doğal gaza yüzde 224 oranında zam yapıldığı haberlerinin yayılması üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...

Akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü! Deprem sonrası EPGİS'ten açıklama geldi!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen şiddetli depremler sonrasında Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından açıklama geldi. Afet bölgesindeki akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü…

Doğalgaz faturalarıyla ilgili flaş bir açıklama geldi! Herkes acilen bakmalı

Türkiye'de cep yakan faturalar arasında yer alan Doğalgaz faturasıyla ilgili Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Dönmez destek miktarlarını artıracaklarını söyledi.

Zorlu Enerji'den kira sertifikası ihracına ilişkin EPDK başvurusu hakkında açıklama!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., kira sertifikası ihracına ilişkin EPDK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'dan yeni bir açıklama geldi. Bakırcı, sıkıntıları çözdüklerini, Beylik Konakları'nın inşaatına başladıklarını ve projeleri hızlı bir şekilde teslim etme yoluna gideceklerini söyledi

Fatih Beldiyesi Tarihi Yarımada'nın imar planı hakkında açıklama yaptı!

Fatih Belediyesi, Tarihi Yarımda'nın imar planlarıyla ilgili son günlerde yayınlanan haberler üzerine yeni bir açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili güncelleme bilgisini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla paylaştı. İşte açıklama...

Sinpaş GYO'dan basındaki haberlere ilişkin açıklama!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. basında yer alan haberlerle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. Şirketin giderleriyle ilgili yapılan detaylı açıklama şöyle:

İstanbul Valiliği'nden gayrimenkul değerinin arttığı ilçeler için açıklama!

3. Havalimanı, 3. Köprü gibi dev projelerin gayrimenkul değerini arttırdığı ilçeler için İstanbul Valiliği bugün kritik bir açıklama yaptı.

Çevre ve Şehircilik Büyük Endüstriyel Kazalar konusunda açıklama yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı azı basın organlarında Seveso Yönetmeliğinin 2010 tarihinde yayınlandığı ancak yürürlüğe girmediği ve bu kapsamda bulunan yirmibine yakın tesisin olduğuna ilişkin gerçeği yansıtmayan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Cengiz İnşaat'tan Hüseyin Avni Paşa Köşkü hakkında açıklama!

Cengiz İnşaat, geçtiğimiz yıl yanan Üsküdar’daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün yerine villa yapılacağı hakkında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Çayırova Belediyesi arsa satışı hakkında açıklama yaptı!

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısında tartışmalara neden olan arsa satışıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirci tarafından yapılan açıklamada satışın yasalara uygun olduğu kaydedildi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili gelişmeler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte şirketten yapılan açıklama...

Aksel Enerji açıklama Haberi

Aksel Enerji açıklama

Aksel Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsa İstanbul A.Ş.' nin BİAŞ-4-GDİ-132-2760-09969 sayılı yazısı ile;


2014/06 aylık döneme ait finansal raporlarının incelenmesi neticesinde, payları Borsanın İkinci Ulusal Pazar' da işlem görmekte olan Şirketimizin ilişkili taraflarından ticari olmayan alacaklar tutarının Şirketimizin aktif toplamının %46' sına ulaştığı ve bu alacağın neredeyse tamamının Yönetim Kurulu Başkanımız Veysel SALİHOĞLU' ndan olduğunun anlaşıldığı belirtilmektedir. Söz konusu alacak ve bu alacağın tahsilatı konusunda Şirketimiz ile ilişkili taraf borçlu arasında yapılmış bir anlaşmanın bulunmayışı 2014/06 aylık döneme ait finansal raporlarımıza ilişkin sınırlı denetim raporunda şartlı görüşün dayanağı olarak belirtildiği ifade edilmiştir.


Şirketimizin Söz konusu alacaklarının tahsilatına ilişkin bir planı olup olmadığı, alacağın nasıl tahsil edileceği ve şartları konusundaki açıklamalarımızın KAP' ta özel durum açıklaması olarak yayınlanması hususunda gereğini rica etmiştir.


Buna...