17 / 05 / 2024

Akşemsettin İmam Hatip Lisesi Camisi nerde

Akşemsettin İmam Hatip Lisesi Camisi nerde

Esenler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii, düzenlenen bir törenle açıldı. Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cavit Coşkun, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya teşekkür etti.

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Çankırı'da depreme dayanıksız okul binası boşaltılıyor!

Çankırı'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu tahliye edildi.

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Tarsus Akşemsettin Cami yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Akşemsettin Cami'yi yarın hizmete açıyor.

Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Beykoz Belediyesi’nin eğitim yatırımları kapsamında çalışmaları devam ediyor. Belediyenin ilçeye kazandırdığı Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı. 

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi tamamlandı!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamladı.

Beykoz İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi tarafından Betkoz Tokatköy-Akbaba Yolu'nda hayata geçirilecek Beykoz İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaatı başladı...

Üsküdar 15 Temmuz Gaziler Kız İmam Hatip Lisesi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yaptı.

Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Artvin'in Arhavi ilçesinde hayata geçirilen Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı.

Akçakoca'da yeni okul inşaatı devam ediyor!

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan İmam hatip okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Akşemsettin İmam Hatip Lisesi Camisi nerde Haberi

Akşemsettin İmam Hatip Lisesi Camisi nerde


Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii, düzenlenen bir törenle açıldı. Törende konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bir şeyi yapıyorsak en güzeliyle yapmak zorundayız. Çünkü biz, yaratılmışların en şereflisi olan insana hizmet ediyoruz" dedi.


Törene Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun yanı sıra; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş, Belediye Başkan Yardımcıları Nihat Karataş, Aydın Polat ve Ömer Çetinkaya, Meclis Üyeleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Metehan Bölük tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.  Protokol konuşmalarıyla devam eden törende açılış konuşması yapan Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cavit Coşkun, Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne...